>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonusy lojalnościowe

K 12

kichu-71640

Użytkownik
Mam takie pytanko z racji tego że gracie u różnych bukmacherów już sporo czasu to pewnie nieraz dostawaliście jakieś bonusy...
Chodzi mi oto u jakich bukmacherów dostaje się najwięcej bonusów , jak się przegrywa , chyba że są i takie które przy bilansie dodatnim dają ??. Może głupie pytanie ale dla mnie dosyć ciekawe, ja gram rekreacyjnie i lubię większe stawki dlatego dobrze jest jak dają coś za darmo.
Moje doświadczenia to prócz bonusów na start jedynie z Bet365 , u nich jedynie jestem chyba na minusie , bo co jakiś czas dają bonusik.
Betclick, Tobet i Pinnacle ograłem chyba (nie robiłem bilansu), bo nic nie dostaje.
Jak to jest u innych bukmacherów ??, z góry dzięki za odpowiedź

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
grałem u wielu buków i &quot;systematycznie&quot; dostaje tylko u bet365 - tzw. lojalnościówkę co tydzień w środę. Wg większości jest ona głównie przyznawana za obrót, a nie jest ważne to czy jesteś na plusie czy minusie.
U innych nie spotkałem się z bonusem lojalnościowym i chyba po prostu inni takiego jak bet365 nie dają. Jedynie od czasu do czasu dla wybranych przysyłają info o dostępnym bonusie (np. 100% do 100zł - np. betsafe, tobet) ale to też rzadko.

S 45

sikorrrr

Użytkownik
Czasem dostaniesz(ale to dosłownie 1-2 razy w roku) w Tobecie coś za darmo. Raz dostałem 60zł, niedawno dali złotówkę ;)

Do góry Bottom