>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonusy bukmacherskie, kilka bardziej skomplikowanych pytań

A 0

aiker

Użytkownik
Na wstępie chciałbym zaznaczyć że jestem laikiem jeśli chodzi o bukmacherkę internetową. Chciałem sobie w końcu pograć ale im głębiej idę w regulamin bonusów tym bardziej się gubię. Już ktoś tu pisał że wyciągnięcie czegokolwiek z bonusa jest ciężkie, no ale chciałbym spróbować.

Popatrzmy na taką sytuację, dla przykładu weźmy pod lupę serwis bet365.

W regulaminie jest zapisane że należy obrócić depozytem żeby otrzymać bonus. Czyli wpłacam 200zł z zamiarem otrzymania 200zł bonusu. Następnie muszę te 200zł postawić na jeden zakład żeby otrzymać bonus? Domyślam się że to nie musi być ten kurs minimum 1.5.

1 PYTANIE: Czy mogę np. wpłacić te 200zł, obstawić 10 meczy- pewniaków po kursie 1.1 po 20zł każdy i otrzymam te 200zł bonusu?

2 PYTANIE: To już sytuacja czysto teoretyczna. Czy po otrzymaniu bonusu mogę wypłacić swoje pieniądze, które tam wrzuciłem, grać na samym bonusie, obrócić go 6 razy i wypłacić? Domyślam się że raczej nie, prawda?

Bardzo się pogubiłem w kwestiach rozliczania obrotu na koncie. Gdzieś czytałem że to działa tak że przy obstawianiu najpierw pod uwagę brane są pieniądze z tego stanu gotówkowego a nie bonusowego (te które wpłaciłem). I to się rodzi kolejne pytanie:

3 PYTANIE: Czy mogę grać pieniędzmi ze stanu własnego po kursach np. 1.1, a następnie grać na kursach minimum 1.5 żeby uzyskać obrót od bonusu? Przyklad: mam 200zł które wpłaciłem i 200zł bonusu. Obstawiam najpierw 10 meczy po kursie 1.1 po 20zł każdy, a dopiero później obstawiam np. 2 mecze po kursie 1.5 za 100zł każdy, mogę tak zrobić? Policzy mi to już jako jednokrotny obrót bonusem? Jeszcze 5 razy tak i mogę wypłacać go?

Domyślam się że ten temat jest już przewałkowany, ale czytałem całą noc o tych bonusach i dalej mam wątpliwości ????

Przepraszam i dzięki za odpowiedzi ????

M 78

michal89216

Użytkownik
Na wstępie chciałbym zaznaczyć że jestem laikiem jeśli chodzi o bukmacherkę internetową. Chciałem sobie w końcu pograć ale im głębiej idę w regulamin bonusów tym bardziej się gubię. Już ktoś tu pisał że wyciągnięcie czegokolwiek z bonusa jest ciężkie, no ale chciałbym spróbować.

Popatrzmy na taką sytuację, dla przykładu weźmy pod lupę serwis bet365.

W regulaminie jest zapisane że należy obrócić depozytem żeby otrzymać bonus. Czyli wpłacam 200zł z zamiarem otrzymania 200zł bonusu. Następnie muszę te 200zł postawić na jeden zakład żeby otrzymać bonus? Domyślam się że to nie musi być ten kurs minimum 1.5.

1 PYTANIE: Czy mogę np. wpłacić te 200zł, obstawić 10 meczy- pewniaków po kursie 1.1 po 20zł każdy i otrzymam te 200zł bonusu?
Kursy mniejsze niż 1.5 się nie liczą. Czyli możesz je obstawiać, ale dopiero jak nabijesz ponad 200 zł na kursach &gt; 1.50, bonus zostanie dopisany do konta.
2 PYTANIE: To już sytuacja czysto teoretyczna. Czy po otrzymaniu bonusu mogę wypłacić swoje pieniądze, które tam wrzuciłem, grać na samym bonusie, obrócić go 6 razy i wypłacić? Domyślam się że raczej nie, prawda?
Dopóki nie wykonasz wymaganego obrotu, pieniądze są zablokowane i nie można ich wypłacić.
Bardzo się pogubiłem w kwestiach rozliczania obrotu na koncie. Gdzieś czytałem że to działa tak że przy obstawianiu najpierw pod uwagę brane są pieniądze z tego stanu gotówkowego a nie bonusowego (te które wpłaciłem). I to się rodzi kolejne pytanie:

3 PYTANIE: Czy mogę grać pieniędzmi ze stanu własnego po kursach np. 1.1, a następnie grać na kursach minimum 1.5 żeby uzyskać obrót od bonusu? Przyklad: mam 200zł które wpłaciłem i 200zł bonusu. Obstawiam najpierw 10 meczy po kursie 1.1 po 20zł każdy, a dopiero później obstawiam np. 2 mecze po kursie 1.5 za 100zł każdy, mogę tak zrobić? Policzy mi to już jako jednokrotny obrót bonusem? Jeszcze 5 razy tak i mogę wypłacać go?
Możesz grać, jakie kursy chcesz, ale do obrotu liczą się tylko powyżej 1.50. Czyli możesz postąpić tak, jak to opisałeś.

A 0

aiker

Użytkownik
Czyli nie ma znaczenia czy obrót jest pieniędzmi z bonusu czy wkładu własnego (już takie teorie gdzieś przeczytałem). W skrócie: należy przemielić zakładów za 1200zł na stawce powyżej 1.5, tak?

I pytanie jeszcze 1: Wypłaty są zablokowane ale jeśli się zrzeknę bonusu to mogę wypłacić pieniądze ze swojego konta, prawda?

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
bonus otrzymasz tylko jeśli wpiszesz kod oferty, a na to masz 7 dni od rejestracji.

jak weźmiesz bonus to musisz depozyt + bonus (razem 400 pln) postawić 3 razy po kursie co najmniej 1.5. A więc musisz mieć zakładów za 1200 pln zagranych po kursie 1.5 co najmniej. Kasy wpłaconej jak weźmiesz bonus nie wypłacisz przed skończeniem obrotu, buki za darmo kasy nie dają.
możesz, tylko te zakłady po 1.10 nie liczą się do obrotu bonusem. Na wykonanie obrotu masz aż 90 dni. Możesz robić obrót w dowolnej chwili, nie jest zabronione stawianie zakładów nie spełniających wymogów obrotu. Ale jak minie 90 dni i nie obrócisz, to ewentualna kasy wygrana zostanie odjęta z twojego bilansu.

I pytanie jeszcze 1: Wypłaty są zablokowane ale jeśli się zrzeknę bonusu to mogę wypłacić pieniądze ze swojego konta, prawda?
możesz, ale jak będziesz już miał coś wygrane, to tą kasę też ci odbiorą

Do góry Bottom