>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bonusy a ich wypłata

U 4

under555

Użytkownik
Witajcie, mam pewien problem bo chyba na własne życzenie dałem się obrobić z pieniędzy.

Z racji,że zebrałem sobie 300zł pomyslałem,że założę konto na Betsson i wyjdzie mi 500zł
300zł moje i 200zł od nich - łącznie 500zł.

Nie doczytałem i okazało się,że pieniądze trzeba obrócić 10x...

Co zrobić,żeby wypłacić całość albo chociaż większość? Da się w ogóle 10x pod rząd wygrać,żeby nie być stratnym?

Albo chciałbym,żeby całe pieniądze(moje + bonus) były pełnoprawne a nie zablokowane do wypłaty. Trochę pograłem od wczoraj - wygrałem kilka razy i kilka przegrałem.

jeśli nie można tutaj to napiszcie mi prosze na PW.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witajcie, mam pewien problem bo chyba na własne życzenie dałem się obrobić z pieniędzy.
Z racji,że zebrałem sobie 300zł pomyslałem,że założę konto na Betsson i wyjdzie mi 500zł
300zł moje i 200zł od nich - łącznie 500zł.
Co zrobić,żeby wypłacić całość albo chociaż większość? Da się w ogóle 10x pod rząd wygrać,żeby nie być stratnym?
Albo chciałbym,żeby całe pieniądze(moje + bonus) były pełnoprawne a nie zablokowane do wypłaty. Trochę pograłem od wczoraj - wygrałem kilka razy i kilka przegrałem.
jeśli nie można tutaj to napiszcie mi prosze na PW.
Masz absloutną rację. Na własne życzenie dałeś się obrobić. Tak to jest jeżeli myślisz że dostaniesz coś za darmo zwłaszcza w kasynie.
Oczywiscie obrócenie i wypłacenie jest możliwe ale nie wielu osobom to się udaje. Na przyszłość jedna prosta zasada jeżeli ktoś proponuje Ci coś za darmo to najpierw się zastanów po co ktoś miał by Ci dać coś za darmo ?
Trzeba czytać to co się akceptuje lub podpisuje. Nie czytasz to będziesz zawsze robiony w hu... Ludzie z reguły są nawini do granic możliwosci a potem mają pretensje do wszystkich wokoło i nie zwracają uwagi że to wszystko przez ich głupotę i naiwność.
Napis PROMOCJA, BONUS czy ZA DARMO nigdy nie oznacza że dostaniesz coś za darmo to tylko chwyt marketingowy na naiwnych ludzi. To działa na podświadomość.
Obrócić jedyne rozwiązanie innego nie ma
Nie da rady nic z tym zrobić

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Zablokowana kwota + kwota bonusu muszą zostać obrócone 12x przy minimalnym kursie 1,50.

Przeczytałeś drugi raz i też niedokładnie bo nie 10x a 12x ,czyli musisz postawić zakłady za łączną sumę 6000.I wcale nie musisz wygrać 10x pod rząd.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Zablokowana kwota + kwota bonusu muszą zostać obrócone 12x przy minimalnym kursie 1,50.

Przeczytałeś drugi raz i też niedokładnie bo nie 10x a 12x ,czyli musisz postawić zakłady za łączną sumę 6000.I wcale nie musisz wygrać 10x pod rząd.
Ludzie są naiwni do granic możliwośći, dzięki temu nie którzy potrafili i nadal potrafią robić naprawdę duże pieniądze nie inwestując ani grosza. Wystarczy polegać na naiwności innych i legalnie można zarobić tak duże pieniądze że to się w głowie nie mieści.

Do góry Bottom