>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus w bwin z eurotipa:

Status
Zamknięty.
S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
takie cos otrzymalem na koncie korzystal ktos z tej promocji???? oto e-mail:

Witamy.

Oto kilka informacji dla użytkowników strony Eurotip.pl - wirtualnego bukmachera.

Zgarnij specjalny bonus 50 PLN od bwin.com:

1. Wpłać na swoje konto w bwin.com 50 PLN.

2. Postaw na bwin.com przynajmniej jeden zakład kombi na 3 różne wybrane przez Ciebie dyscypliny za 25 PLN.

3. Po dokonaniu zakładu wyślij swoje zgłoszenie na adres [email protected] w temacie wpisując Eurotip.pl, a w treści swój nick w bwin.com.

4. Czekaj na doładowanie swojego konta bonusem 50 PLN ????

Jeżeli nie jesteś jeszcze użytkownikiem bwin.com, kliknij w poniższy link, zarejestruj się i zgarnij bonus:
http://www.eurotip.pl/bwin/

Eurotip.pl Team
http://www.eurotip.pl/

----------------------------
Ten email został do Ciebie wysłany z uwagi na subskrypcję wiadomości z Eurotip.pl. Jeśli nie chcesz już otrzymywać naszych emaili możemy osunąć Twoje konto z systemu. Po prostu skontaktuj się z nami [email protected]

M 672

martinmix

Użytkownik
Tego typu konkursy organizowane są w różnych serwisach. Ja np brałem udział w konkursie 3x3 w konkurencyjnym forum bukmacherskim gdzie:

trzeba złożyć 3 zakłady każdy po min. 10 zł i na każdym 3 różne dyscypliny. I też przesłać należy do nich maila z nickiem z bukmachera w treści oraz w tytule maila nazwę serwisu.

Zostałem wylosowany i wygrałem 50 zł, i teraz czekam na zasilenie mojego konta ;)

M 0

mike87

Użytkownik
dostałem taki sam email ...ale jak napisałem do bwin to mi odpisali że nie organizują takiej promocji....

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Taka odp dostalem od bwina .dodatkowo pisalem do Eurotipa ale nie dochodza e-maile system moja na poczcie je odrzuca dziwne........

Szanowny Panie XXX,
Dziękujemy za mail.

Uprzejmie informujemy, iz firma Bwin jest sponsorem nagrod w konkursie lecz nie jest jego organizatorem.
Dlatego tez prosimy o bezpośredni kontakt z organizatorem konkursu, czyli z frimą Eurotip.pl, celem wyjaśnienia Pana nieotrzymanej nagrody.
Informujemy, ze jak tylko organizator konkursu prześle do nas liste zwyciezcow, nagroda zostanie dopisana do Pana konta zakładów.

Przykro nam za wszelkie niedogodności.

W przypadku dalszych pytań prosimy o kontakt.
Zpoważaniem
Team z bwin
b&#39;inside Green Members

batoniq 64

batoniq

Użytkownik
Właśnie się dowiedziałem, że to nie jest rzekomo żaden przekręt... Bonus jest dopisywany tylko we wtorki :cool: Poczekamy - zobaczymy heh :roll:
Promocja dzisiaj się zakończyła, więc temat do zamknięcia ????

F 0

fabian19

Użytkownik
ja dostałem e-maila z eurotip.pl , że kasa bedzie na koncie po 2 dniach od zakonczenia promocji, czyli do 31 marca powinna byc kasa na koncie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom