>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Bonus w Betcris - jak wyciągnąć ?

M 0

mppoznan

Użytkownik
Witam, była taka promocja, że wpłacając 1000zł do Betcris dostaje się drugi 1000zł. Tak też zrobiłem. Natomiast obrót jaki mi pozostał jeszcze do zrobienia to 6800zł. To duża patrząc na to, że kursy w tym buku są tak denne, że nie stawiam tam prawie nic i nie chciałbym stawiać, poza tym mało zdarzeń/ nie ma handi, i innych, oraz bardzo powolna strona.
Proszę o podpowiedzi jak wyciągnąć z tego buka pieniądze ;) ?
tak na szybko przyszło mi na myśl surebet zeby zrobic, ale przez te cienkie kursy u nich to chyba się nie da za bardzo.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Jedyny &quot;bezpieczny&quot; sposób to wspomniane wcześniej surebety. Może poświęć część bonusu na rzecz reszty pieniędzy? Zawsze możesz postawić surka z delikatną stratą. Spójrz sobie np na handi albo under/over w meczach NBA. Możliwe, że linie będą się różnić i wtedy drugim bukiem gdzie robiłbym surka to bet365 bo tam jest możliwość zagrania innego handi lub under/over. Może akurat coś trafisz z delikatną różnicą lub ewentualnie stracisz jakieś &quot;grosze&quot;.
Drugim sposobem to kulturalny obrót bonusem na zasadach bukmachera ????
By the way- te promo nadal aktualne? To jest bonus 100% od pierwszej wpłaty czy jak?

S 42

szuwi1

Użytkownik
Ja dodam tylko, że czekam już 2 tygodnie na wypłatę na MB. Nie poleciłbym tego buka, skusiłem się tylko na 50% bonus powrotny. Kursy marne, wypłaty cholernie długo trwaja, oferta jako taka. Aż dziw bierze, że w SBR mają notę A+. Toć skandal ;)

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Ja dodam tylko, że czekam już 2 tygodnie na wypłatę na MB. Nie poleciłbym tego buka, skusiłem się tylko na 50% bonus powrotny. Kursy marne, wypłaty cholernie długo trwaja, oferta jako taka. Aż dziw bierze, że w SBR mają notę A+. Toć skandal ;)
dziwne dziwne dziwne, mi wyplacili w 2 godziny kase na MB i to bez skanow ???? bardzo dziwneeee rzeczy piszesz

S 42

szuwi1

Użytkownik
Hmmm to masz szczescie. Czyli musze miec pecha straszliwego. Niby 10 dni roboczych max., choc i tak juz minely. Ale 10 dni a 2 godziny to spora roznica.

S 42

szuwi1

Użytkownik
Juz pisalem kilkakrotnie, pisza, ze jest w trakcie realizacji i tak od 2 tygodni. Szkoda gadac, poczekam moze jeszcze dzien dwa i zwroce sie do SBR, bo zeby bukmacher mial note A+ i takie jajca z wyplatami, to sie nie wydaje.

S 2

stevie

Użytkownik
szkoda, ze promocja jest juz nieaktualna ????
dobre promo to bylo...
teraz jest tylko aktualna jesli ktos ma karte criscard

Do góry Bottom