>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus reload od betsafe 100% do 500zl dla wybranych

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
droga losowa - odpowiedz kolesia z Betsafe
Oficjalnie tak ci napisza a naprawde jest tak ze daja tym co maja ujemne saldo konto.......Taka prawda.....Ja duzo u nich ostatnio przegralem wiec dostalem...A moj znajomy co jest na plusie ani zlotowki....Wszedzie tak jest...

pupinho 37

pupinho

Użytkownik
głupoty piszesz, akurat na betsafe jestem na plus i dostalem bonus, na wielu bukach jestem na minusie i zapominaja o mnie zawsze, a kuzyn ktory ma konto a nie gra wcale bonusy otrzymuje zawsze (dla przykladu bet365)
wiec powiedz mi jak to ma sie do Twojej teorii i gdzie logika w tym wszystkim??

S 2K

szatan666

Użytkownik
Nie pisze głupot, 100% prawdy. Jeśli jesteś w betsafe na plusie a dostałeś bonus to dlatego że twój styl gry w dłuższym rozrachunku przyniesie kasę dla buka.

hasiak 21

hasiak

Użytkownik
jak wygląda ten bonus ? wpłacam 500 zł i liczę że dostanę go czy czegoś nie zrozumiałem?
z góry dzięki za odpowiedz

hanys006 34

hanys006

Użytkownik
Wpłaciłem 200zł, od razu bonus był dostępny i już 400zł leży na koncie, teraz tylko pytanie jak to przegrać :].

Otrzymane punkty reputacji: +4
S 11

support75

Użytkownik
Bez huraoptymizmu bo użytkownicy tego forum czekają na wypłatę środków od blisko tygodnia. Coś im się z wypłacalnością popsuło...

EDIT DOWN: Chodzi o wypłatę na konto bankowe.
Zleciłem w sobotę wypłatę na konto bankowe, dzisiaj rano przyszła.
Kwota nie za duża, wygrana z tych 20 darmowych złotych.

R 25

rozumny

Użytkownik
a ja muszę po raz pierwszy w życiu poskarżyć sie na buka , dostałem możliwosc skorzystanie z tego relodu wplacilem pieniadze i na wiekszosc zakladu dostalem szokujace limity , dam przyklad chcialem zagrac za 100 zl na legie dostalem limit na 15zl , podobnie bylo przy zaglebiu , praktycznie na kazdym zakladzie dostaje limit na moim zdaniem smieszne stawki , nigdy jakis niewiarygodnie wielkich pieniedzy u nich nie wygralem , a pani na live chacie nie potrafila podac mi powodu czemu zostal nalozony na mnie limit ( konczylo sie tylko na tym ze taka decyzje podjal dzial zakladow ) i wez teraz sie czlowieku mecz z obracaniem tego bonusa , szkoda ze poraz pierwszy musialem wylac swoje żale bo byłem dosyc wyrozumialy w stosunku do bukow , pozostaje wymeczyc mi sie obracajac tego bonusa i jak najszybciej od nich spie.......

arturro100 118

arturro100

Użytkownik
a ja muszę po raz pierwszy w życiu poskarżyć sie na buka , dostałem możliwosc skorzystanie z tego relodu wplacilem pieniadze i na wiekszosc zakladu dostalem szokujace limity , dam przyklad chcialem zagrac za 100 zl na legie dostalem limit na 15zl , podobnie bylo przy zaglebiu , praktycznie na kazdym zakladzie dostaje limit na moim zdaniem smieszne stawki , nigdy jakis niewiarygodnie wielkich pieniedzy u nich nie wygralem , a pani na live chacie nie potrafila podac mi powodu czemu zostal nalozony na mnie limit ( konczylo sie tylko na tym ze taka decyzje podjal dzial zakladow ) i wez teraz sie czlowieku mecz z obracaniem tego bonusa , szkoda ze poraz pierwszy musialem wylac swoje żale bo byłem dosyc wyrozumialy w stosunku do bukow , pozostaje wymeczyc mi sie obracajac tego bonusa i jak najszybciej od nich spie.......
spoko te 15 zł, ???? ja mam limity przeważnie 2 zł, więc ............. resztę niech sobie kazdy sam dopowie. pozdrawiam

Do góry Bottom