>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus - problem z terminem obrotu

jawek 313

jawek

Użytkownik
Ogromny - dla bet365.

Skorzystałem z promocji jaką otrzymałe - 100%. Wpłaciłem wszystko cacy.
Wczoraj wchodzę na konto a tam nie ma już mojego bonusu. Pytam na LC, gdzie odpowiedziano mi, że bonus był do 12.01... i wygasł. Wpłaciłem 1.01 czyli miałem 12 dni na obrót 1200zł... Tylko, że w regulaminie było, że mam 90 dni na obrót.. Ktoś już miał taką sytuację ?

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Proponuję napisać e-mail do supportu głównego, a nie na polskim live czacie. To co Ci powiedział LC jest nie zgodne z regulaminem.

jawek 313

jawek

Użytkownik
Szanowny Panie xxx,

Dziękujemy Panu za skontaktowanie się z bet365.

Niestety, środki bonusowe zostały usunięte z konta.

Każda oferta ma swój termin ważności, niestety ta oferta wygasła 12/01/2010.

Niestety nie możemy w tym momencie zaoferować Panu nowego bonusu.

W przypadku dalszych pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt z naszym polskim Biurem Obsługi Klienta, które dostępne jest od 10:00 do 23:00 czasu polskiego poprzez czat na żywo, e-mail: [email protected] lub pod numerem telefonu 00800 12 365 365. Nasi doradcy z przyjemnością udzielą wszelkiej pomocy.
Poza tymi godzinami, można się z nami skontaktować w języku angielskim pod adresem [email protected] .
Z poważaniem,
Agnieszka
bet365

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Sytuacja co najmniej skandaliczna, termin upływu promocji powinien dotyczyć przyznania a nie obrotu... no ale co poradzić, skoro takie mają zasady to trzeba się z tym pogodzić.

lexewus 0

lexewus

Użytkownik
Ja mam pytanie co do Bonusu 100% od wpłaconej kwoty i obrotu jego dotyczącego.
Mianowicie, jestem nowy w Bet365. Załozylem tam konto i wpłaciłem 50 PLN (no i dostałem drugie tyle Bonusu). Mógłby mi ktos wytłumaczyc jak musze grać ażeby móc wpełni i bez problemów wypłacić kase? Bo troche nie rozumiem tego &quot;obrotu bonusem&quot;...
Załacze screena środków na koncie i srodków bonusowych:

Z góry dzięki za objaśnienia, PZDR!

vader 2,8K

vader

Forum VIP
http://forum.bukmacherskie.com/f22/promocja-w-bet365-bonus-100-do-200-zl-dla-nowych-graczy-22010.html#post612517
Tam w pierwszym poście masz zasady obrotu.
Ze szczególnym uwzględnieniem tych zdań
  1. Jakiekolwiek zakłady zawierające selekcje z kursami niższymi niż 1,50 nie będą wliczane do wymaganego obrotu.
  2. Zakłady postawione na handicapy azjatyckie, azjatycką sumę goli i zakład na zwycięstwo w baseballu, zarówno w zakładach przedmeczowych, jak i na żywo, nie liczą się do jakichkolwiek wymagań obrotu.
  3. Zakłady postawione na rynki finansowe, które zostały rozliczone wcześniej, nie liczą się do jakichkolwiek wymagań obrotu.
Masz wymagany obrót jeszcze do zrobienia 300 zł po kursie co najmniej 1.50. Tak wynika z obrazka

Do góry Bottom