>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bonus powitalny bez obrotu

M 3

mistrzunio

Użytkownik
czy istnieje jakiś buk co oferuje bonus powitalny w zakładach sportowych bez wymaganego obrotu(poza betclickiem) albo żeby ten obrót był jednokrotny(max 3 krotny,ale jeżeli chodzi o np. bonus czyli przykładowo 100 zł wpłacam,dostaje 100 złotych i żeby max obrót był w buku 300 a nie jak jest w większości 600 w tym przypadku)

M 3

mistrzunio

Użytkownik
wpłacam 150,dostaje 150 bonusu,ale obrót to aż 300x3 czyli 900,
szukam czegoś gdzie obrót jest mniejszy,albo jakaś inna forma bonusu by była,
chcę wykorzystać max wartość bonusu

B 4

bongo84

Użytkownik
a co za problem obrocic 900 zl w ciagu 6 miesiecy? w pewnych bukmacherach lepszej oferty nie znajdziesz raczej niz ta z expekta

M 3

mistrzunio

Użytkownik
dla mnie problem,jest jakiś inny buk co oferuje albo inne promo niż obrót depozytem i bonusem albo chociaż mały obrót(np. tylko bonusem)

M 3

mistrzunio

Użytkownik
są ludzie co wygrywają wiele tysięcy na bukmacherce,są ludzie co obracają 1200 w 5 dni,ja do nich nie należę raczej,
szukam buka co oferuje bonus typu betfair(zniechęca mnie tam ta giełda,prowizje,wysokie stawki),betclick czy też jakiś inny buk gdzie obrót jest mniejszy(powiedzmy bonus razy 3)

M 3

mistrzunio

Użytkownik
a znacie buka co obrót kasą nie ma limitu czasowego albo trwa rok&gt;?
aha i takie pytanko czy jak macie bonus powitalny to dają też w bukach promocja w czasie obrotu(np. kolejny bonus od depozytu?jak tak to wtedy najpierw 1 trzeba obrócić a potem drugi?)

Do góry Bottom