>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus na start

kosmall 20

kosmall

Użytkownik
Chcialbym sie dowiedziec, czy moge juz obstawiac, jesli zalozylem konto i czekam na bonus, tak by go nie stracic ?? czy jesli obstawie juz jakies zaklady to strace bonus ???? prosze o instrukcje

M 0

michaldeo

Użytkownik
a ja mam takie pytanie, nie bede zakladac nowego watku bo temat podobny.
Wiec mam zmaiar wplacic nonto 150zl. Dostane 150 bonusu i bede mial 300.
Musze wiec obrucic 900zl w zakladach po kursie conajmiej 1,5
Wszystko jak narazie ok ale nie wiem czy na obrucenie tej kwoty mam jakis limit, termin po ktorego przekroczeniu bonus znika.

pbrzeczek 0

pbrzeczek

Użytkownik
&quot;- Jeżeli wymagany promocją obrót nie zostanie zrealizowany w ciągu 6 miesięcy od chwili aktywowania bonusu na koncie gracza (jeżeli nie stanowią inaczej odrębne przepisy regulaminu w konkretnej promocji) - kwota bonusu zostanie anulowana na koncie gracza, a gracz utraci tym samym do niego prawo.&quot;

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
&quot;- Jeżeli wymagany promocją obrót nie zostanie zrealizowany w ciągu 6 miesięcy od chwili aktywowania bonusu na koncie gracza (jeżeli nie stanowią inaczej odrębne przepisy regulaminu w konkretnej promocji) - kwota bonusu zostanie anulowana na koncie gracza, a gracz utraci tym samym do niego prawo.&quot;
dasz rade spokojnie człowieku !! na 100 zł daje Ci 2 tyg sam zobaczysz jak to szybko idzie ;) a w bet 365 sa chyba 3 miechy pozdro

basturk66 0

basturk66

Użytkownik
mam pytanie czy zanim bonus wpłynie na konto a kwotę którą wpłaciłem zagram jakiś kupon to będzie liczyło sie to obrotu ?

K 0

kordaso

Użytkownik
wysłałem maila w piątek z prośbą o przyznanie bonusu do tej pory go nie otrzymałem czy coś mogłem zrobić źle?

Do góry Bottom