Coś ciężko mi w to uwierzyć, bonus może dostałeś ale nie możesz nim za pewne dysponować. Dopiero po weryfikacji tradycyjną pocztą, tak robią praktycznie w każdym przypadku.Ja polecam bet365 odrazu po wpłaceniu kasy przez MB mialem dodany bonus ???? ) wczoraj robiłem własnie wpłate ???? )
tu akurat jest pomylka za kazdym razem wplacam przez MB u nich i juz nieraz dostalem bonus ostatnio w czwartek dostalem 100% od depozytu do 100zl i wplacalem przez MB i zadnego problemu nie bylo....bet365 to samo
daja ci kod ktory musisz wpisac po wplacie i najczesciej maja warunki ze musisz obrocic 5-6 razy kwote ktora dostales z bonusem i tyle bez zadnych kursow... a raz musisz obrocic twoim depozytem i mozesz go juz wyplacic i samym bonusem grac...ale bet365 ma chyba jakies dziwne warunki obrotu , jak wplacasz to pisze coś że bonus dostajesz czy nie ?
z najmniej kłopotliwych buków MB pozostał tak naprawdę bwin , mybet , scandic , betway , wiliamhill , boylesport.
reszta albo zrezygowała z bonusów MB , albo "stwarza problemy" albo jest niewypłacalna