>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus Lojalnościowy w Bet365

S 13

szymon__1

Użytkownik
200? to Kozak jestes, gratuluje. Ja marne 5 euro przy 5k (euro) od srody do srody.
PS. Dzieki za wpisy i trzymajmy ten temat zywy, zalozylem go bo jeden ma konto w pln, drugi euro a trzeci z ciekwosci tu zaglada:p Nie ukrywam ze tez mnie ciekawi ta kwestia, wiec duzo czasu to nie zajmuje a czasami jak cos Wam Panowie i Panie wpadnie bonusa, zostawcie tu info dla innych co by znali +/- wymogi... Powodzenia i pzdr

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
akurat chodziło mi o ludzi którzy dostają regularnie co tydzien, czy wczoraj też dostali
Edit: Spóźnialscy właśnie dosłali :p

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
akurat chodziło mi o ludzi którzy dostają regularnie co tydzien, czy wczoraj też dostali

Edit: Spóźnialscy właśnie dosłali :p
ale dostałeś dzisiaj o tej godzine co miałeś dostać wczoraj czy inna godzina ?:razz:

crisu 53

crisu

Użytkownik
Ci którzy dostali lojalnościowy, sprawdźcie w historii czy np. w ostatnich 2 miesiącach jesteś na + czy - ? Ciekawi mnie czy bet nagradza tylko tych, którzy są u nich w plecy..
Jak ktos nie wie jak sprawdzic, to wejdzcie w historie, rozliczone, okres np. od listopada i przejdzcie na ostatnia strone, w podsumowaniu napisana jest stawka i zwrot, napiszcie jaki macie bilans

S 13

szymon__1

Użytkownik
I jak tam u Was dzis z bonusikiem, wysokie? Czy puchy? ???? Ja poraz kolejny uswiadomilem sobie ze nie ma reguly, przy duzo mniejszych obrotach niz w ostatnim tyg dostawalem a dzis jak narazie nic, zobaczymy ???? Pzdr.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
pewnie znowu przyjdzie jutro kolo 13 z opoznieniem.
Edit: taki to ja mialem w środe ???? Już przyszedl bonus

Do góry Bottom