Aż całą dyszke :]Jak tam chłopaki, dostał ktoś lojalkę w tym tygodniu ???? ?
Nie no, kpina ???? . Ja tydzień w tydzień 50, ale teraz nic xD. A myślałem, że coś powoli się ruszy na koniec jak tyle grałem. Liczyłem na jakiś większy bonus, skoro tyle Polacy grali, a nie dostaną licencji ???? .Aż całą dyszke :]
A kto Ci powiedział że nabija się jakiś obrót i przez to zwiększa się kwota bonusu? Naprawdę nie ma tam żadnej zależności i nic się nie nabija.Czy granie typów po kursie 1,01 np. jak awans dzisiaj Bayernu monachium który w moim mniemaniu jest pewny nabija kwotę obrotu, zeby otrzymac wiekszy bonus? ktos się orientuje?
nie wiem, ale jeśli chcesz grać tak jak piszesz po 1.01 i grać po to żeby nabijać obrót żeby być może dostać 200zł to jest bez sensu. Nie znam ich zasad i sądzę, że nikt ich nie zna, ale wiem, że czasami za 10000 obrotu dają tyle samo jak i za 100000. Kolega zrobił raz 500000 i dostał 200zł i to jest chyba ich max, może mają jakiś próg ale wątpię, że jest to brane z ostatniego tygodnia, po prostu nie warto się nad tym zastanawiać i grać pod bonus? Jeśli będziesz grać swoje i dobrze stawkować to nadrobisz ten bonus wygranymi z typów. Traktuj ten bonus jako miły dodatek i tyle.Wiec od czego zależy to że ja dostaje 10 zł, a ludzie którzy pakują grube tysiące dostają 200 zł ? ????
ja, 80 PLNKtos dostal wczoraj/dzisiaj?