>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus First nie chce zrealizować.

E 0

effe82

Użytkownik
Witam wszystkich

Nie dawno się zarejestrowałem na Bat at home, dzisiaj wpłaciłem na konto gracza 500zł i chciałem skorzystać z bonusu, niestety mam taki komunikat.

&quot;W czasie trwania akcji bonusowej nie została dokonana żadna wpłata BĄDŹ
Pana/i przelew bankowy nie został jeszcze zaksięgowany BĄDŹ
akcja bonusowa nie jest już aktywna&quot;

Proszę spróbować później!

Co to oznacza? Że już nie ma tej promocji? Na maila dostałem informacje, że promocja jest dostepna.

Dzisiaj na noc mam pare typów i zagrałem za 500zł, czy jak wygram, będę mógł jeszcze skorzystać z bonusu?

Pozdrawiam

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Szkoda ze nie przeczytales uwaznie, bonus 100% w BAH obejmuje wplaty do 77 PLN. ;)
Chyba Ty nie przeczytałeś uważnie, tak czy tak 77zł mu się należy.
Bonus powitalny jest ważny tylko na pierwszą wpłatę. Maksymalna kwota bonusu to 77PLN. W przypadku wpłat powyżej 77PLN, do konta gracza zostanie dopisana tylko kwota bonusu w wysokości 77PLN.
Wstrzymaj się dzisiaj z postawieniem kuponu i napisz do supportu, jeżeli wszystko zrobiłeś dobrze to dodadzą Ci bonus.

igorini 12

igorini

Użytkownik
Chyba Ty nie przeczytałeś uważnie, tak czy tak 77zł mu się należy.

Wstrzymaj się dzisiaj z postawieniem kuponu i napisz do supportu, jeżeli wszystko zrobiłeś dobrze to dodadzą Ci bonus.
Pardon, możliwe bardzo.

buk-katowice 59

buk-katowice

Użytkownik
Mam pytanie jak zacznę obstawiać i przykładowo postawię kupon za 70zł przegram i zostanie mi na koncie 70 zł to pieniądze które zostaną to moje wpłacone a nie bonusowe ?

piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Najprawdopodobniej dokonales wplaty metoda platnosci ktorej nie obejmuje bonus 100% w BAH.
Najlepiej tak jak juz powiedziano skontaktuj sie z supportem. Mozesz to zrobic na LIVE chacie ????

power30 18K

power30

Forum VIP
Witam wszystkich

Nie dawno się zarejestrowałem na Bat at home, dzisiaj wpłaciłem na konto gracza 500zł i chciałem skorzystać z bonusu, niestety mam taki komunikat.
Niedawno tzn. Kiedy? Masz czas 10 dni na zrealizowanie bonusu od czasu zaksięgowania pieniędzy na twoim koncie

Do góry Bottom