5. Kwota bonusu musi zostać obrócona trzykrotnie w zakładach sportowych, przed dokonaniem wypłaty środków z konta gracza czy transferem do innych produktów. Np. Jeśli złożysz depozyt 100 PLN, otrzymasz bonus 100 PLN. Obrót zostanie dokonany, kiedy złożysz zakłady na łączną kwotę 300 PLN
????Co najmniej 3 krotnie trzeba przekroczyć sumę 300zł czy akurat 3 razy?
Wówczas wygrasz 303zł (100x1,01x3). Możesz śmiało wypłacaći moge np wplacic 100zl i zagrac 3x z rzedu po 100zł z bonusa na federera po kursie 1.01 i jak wygram to 205 zl np wyplacic juz moge?
Ja mam juz konto troche i bede wpłacaco bo jeszcze nie wpłacałem kaski... czyli powinnienem dostac podwojenie.1. Promocja dotyczy tylko osób które nie mają jeszcze konta w Expekt lub nie dokonywali jeszcze wpłaty.
Dokładnie. Jeżeli nie macie w Expekt konta, >>>>> ZAREJESTRU się teraz <<<<<.wplacac chłopcy i grac kaska wpadnie na konto
Mozesz juz grac tylko to nie bedzie sie liczyło do obrotu.Powiedzcie mi czy jak wpłaciłem kase i chce ją podwoić, (wyslalem juz e-mail) to czy moge teraz już coś postawić czy musze czekać aż podwoją?