>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

BONUS 200 ZŁ - STS

J 0

johnyy996

Użytkownik
Witam,
Dopiero zaczynam swoją przygodę z obstawianiem i chciałbym żeby ktoś rozwiązał moje wątpliwości co do kilku kwestii.
W regulaminie napisane jest, że kwotę z bonusu muszę obstawić za łączną stawkę odpowiadającą trzykrotności otrzymanego bonusu, z minimalnym kursem całkowitym wynoszącym 1,91.
Czyli mogę obstawić jeden zakład, gdzie prawdopodobna wygrana wyniesie ponad 600 zł i jak trafię to wypłacę 600 zł, a jak nie trafię to oddadzą 200 zł. Tak ?
A co w przypadku, gdy obstawię dwa kupony po 100 zł i raz wejdzie 300 zł, a drugie 100 zł nie wejdzie ?

mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
Co do bonusu to żeby zlecić wypłatę musisz obstawić kupony na łączną kwotę m.in. 600zł. Nie wystarczy więc obstawianie jednego kuponu za 200zł.
Jeśli zakład okaże się wygrany to środki przejdą na konto bonusowe, jeżeli przegrany to pieniądze przepadają.
Gdy obstawisz dwa kupony to za zakład wygrany otrzymasz pieniądze, natomiast za przegrany stracisz to co postawiłeś.

R 0

rtpm

Użytkownik
Witam,
Wpłaciłem 200 zł i otrzymałem 200 zł bonusu. Poległem na tym bonusie, tj. te środki przegrałem. Czy mogę wypłacić swoje 200 zł z konta nie-bunosuwego?
Obecnie nie mogę i obawiam się, że źle zrozumiałem regulamin, myśląc, że warunki obrotu dotyczą tylko wypłaty wygranych środków z konta bonusowego ????

A 861

amigo007

Użytkownik
Swoją wpłatę musisz obrócić 1x. Chyba nie ma minimalnego kursu. Rozumiem że jesteś przełączony na konto główne, i nie możesz zlecić wypłaty?

A 14

anu

Użytkownik
Witam,

Wpłaciłem 200 zł i otrzymałem 200 zł bonusu. Poległem na tym bonusie, tj. te środki przegrałem. Czy mogę wypłacić swoje 200 zł z konta nie-bunosuwego?

Obecnie nie mogę i obawiam się, że źle zrozumiałem regulamin, myśląc, że warunki obrotu dotyczą tylko wypłaty wygranych środków z konta bonusowego ????
Żeby wypłacić swój wkład, musisz nim obrócić raz, z kursem minimalnym 1.5.

Do góry Bottom