>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Bonus 100 %

Status
Zamknięty.
C 0

carmelo23mj

Użytkownik
Mam nadzieje, ze mi ktos pomoze w tym temacie ???? . Jak to jest z bonusem powitalnym 100 %? wplacilem 10 zeta dostalem bonus drugie 10 i co teraz musze 20 zlotych postawic 3 razy? czy dowolna kwote 3x? z gory dzieki za odpowiedz

grucel 0

grucel

Użytkownik
Mam nadzieje, ze mi ktos pomoze w tym temacie ???? . Jak to jest z bonusem powitalnym 100 %? wplacilem 10 zeta dostalem bonus drugie 10 i co teraz musze 20 zlotych postawic 3 razy? czy dowolna kwote 3x? z gory dzieki za odpowiedz
Twoje łączne stawki muszą wynieść 60zł po kursie 1,50 lub wyższym.
Stawiać możesz w jakich chcesz kwotach...1zł, 27zł, 38,56zł...jak dusza zapragnie :mrgreen:

C 0

carmelo23mj

Użytkownik
a jesli nie postawie za te 60 zlotych w ciagu 10 dni to...? trace kase (a co jesli ja np. wczesniej ja przegralem), blokuja konto ?

PS&gt; regulamin czytalem, jednak pozstaje kilka niejasnych dla mnie kwestii ;)

grucel 0

grucel

Użytkownik
a jesli nie postawie za te 60 zlotych w ciagu 10 dni to...? trace kase (a co jesli ja np. wczesniej ja przegralem), blokuja konto ?

PS&gt; regulamin czytalem, jednak pozstaje kilka niejasnych dla mnie kwestii ;)
Nie masz stawiać w ciągu 10 dni, tylko masz 10 dni na aktywacje bonusu. Jesli wczesniej kase przegrałeś to w innym buku bonusu byś nie otrzyamł, niewiem jak ta sprawa wygląda w Bah-u.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
lepiej nie brac bonusu i moc spokojnie wybrac wygrana kase moim zdaniem
Tu sie z toba nie zgodze poniewaz... tak jak ja to ostatnio zrobilem wplacilem 100zl + bonus = 200zl i postawilem kurs 3 = 600zl a bez bonusu bylo by 300 a tak mam o 300 zl wiecej i na spoko D:

D 0

drslamp

Użytkownik
Witam,
a c sie stanie jak nie wydam tej 3x stawki i bede chcial wybrac pieniadze.
np. wplacilem 10 zł dostałem w bonusie drugie tyle, nastepnie postawilem kupon np. za 5 zł i miałem takie szczescie, że po bardzo korzystnym kursie wygrałem np. 200zł. :jezora: I chce teraz wypłacic 200 zł to ile dostanie. Dziekuje za pomoc i pozdrawiam

snap8 12

snap8

Użytkownik
Witam,
a c sie stanie jak nie wydam tej 3x stawki i bede chcial wybrac pieniadze.
np. wplacilem 10 zł dostałem w bonusie drugie tyle, nastepnie postawilem kupon np. za 5 zł i miałem takie szczescie, że po bardzo korzystnym kursie wygrałem np. 200zł. :jezora: I chce teraz wypłacic 200 zł to ile dostanie. Dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Przed wypłata musisz dokonać pełnego obrotu w innym razie ci nie wypłacą . Czyli jezeli wpłaciłeś 10 + bonus 10 zł to musisz puścić kupony za kwote 60 zł i dopiero wtedy możesz wypłacać :roll:

snap8 12

snap8

Użytkownik
a czy do wymaganego obrotu bonusem zaliczane jest stawianie dwoch kuponow na przeciwstawny wynik np. w tenisie?
hahaha

sorry , ale poczytaj troche o bukach a sie dowiesz że bywa ze takie zakłady albo anulują albo blokuja konta za taką gre ( z ta blokadą to może przesadzam) . Nie wiem jak jest dokładnie ale chyba takie rzeczy nie przechodzą

cerber 2

cerber

Użytkownik
ej to jak jest w końcu, mam 10 dni na obrócenie bonusem? Livesupport oznajmił mi, że nie ma określonego limitu czasu. Pierwszy raz gram na Bet-at-home. :;/:

Bonus powitalny może zostać wykorzystany tylko i wyłącznie w jednym gospodarstwie domowym na jednym koncie gracza i musi zostać wykorzystany najpóźniej do 10dni od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie .

Wejdź na &quot;Moje konto/Wpłata Wypłata/Realizacja bonusu&quot; i wpisz słowo FIRST, a kwota Twojej wpłaty zostanie podwojona automatycznie.

Jak wpłacisz kase i nie wpiszesz tego słowa w ciągu 10 dni od pojawienia sie kasy na koncie to Ci bonus przepada.

N 0

normal

Użytkownik
czesc chcialem sie upewnic czy dobrze rozumiem ten punkt :
Wpłacona kwota – łącznie z dopisanym bonusem – musi zostać trzy razy postawiona w zakładach sportowych przed możliwością wypłaty.
czyli jesli wplacilem 100 zł plus 77 bonusu czyli 177x3 =531 zł,za tyle musze puscic kuponow zeby moc wyplacic kase ,dobrze rozumiem ?i moge to zrobic w tylu kuponach w ilu mam ochote tak ? dzieki za odp .

piterach 0

piterach

Użytkownik
A jezeli wplacilem 40zl i dostalem 40zl bonusu, to musze obrocic o kwote 240zl?
Zagralem za 10zl i mialem do wygrania 16.40zl, to do obrotu zostalo mi 223.6zl?
Moge zrobic tak ze stawiam za zlotowke kupon i kurs wynosi 230zl? Wtedy bonus zostanie mi przyjety? Mi sie wydaje ze tak mozna, bo juz niby go obrocielm.
Prosze o odpowiedzi

daimler 14

daimler

Forum VIP
A jezeli wplacilem 40zl i dostalem 40zl bonusu, to musze obrocic o kwote 240zl?
Zagralem za 10zl i mialem do wygrania 16.40zl, to do obrotu zostalo mi 223.6zl?
zostało Ci do obrotu 230 zł , w obrót wliczasz stawke na zakład, a nie wygraną ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom