>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus 100%

A 0

akuz

Użytkownik
&quot;* dokonaj wpłaty na swoje konto gracza między dniem 29.05.2006, a 11.06.2006, do godz.: 24.00. Na swoją pierwszą wpłatę w tym przedziale czasu otrzymasz Bonus 100%.
* zamów bonus pisząc do nas E-Mail na [email protected] o temacie „BONUS” podając swój numer konta gracza oraz wysokość wpłaconej kwoty.
* Kwota bonusu zostanie niezwłocznie dopisana do Twojego konta gracza i już możesz grać i wygrywać!

W przypadku pytań jesteśmy do Twojej dyspozycji pod [email protected] oraz LIVE Support.

* REGULAMIN PROMOCJI

* Bonus 100% dotyczy tylko pierwszej wpłaty dokonanej między 29.05.2006, a 11.06.2006, do godz.: 24:00. Przy przelewach bankowych wiążącym jest termin wpłynięcia środków na konto. Maksymalna kwota bonusu wynosi 140 zł. Przy wpłatach powyżej 140zł do konta zostanie dopisana kwota 140zł. Osoby posiadające więcej niż jedno konto gracza, mogą tylko raz na jednym ze swoich kont skorzystać z bonusa.
* W przypadku skorzystania z Bonusa, w czasie trwania promocji nie wolno dokonać wypłaty (do dnia 11.06.2006, do godz.: 24:00), w przeciwnym wypadku kwota bonusa zostanie odjęta.
* Kwotę wpłaty wraz z dopisaną kwotą bonusa należy trzykrotnie postawić w zakładach sportowych przed możliwością wypłaty.
* Dokonując wpłaty po 11.06.2006, godz.: 24:00 nie można otrzymać bonusa.
* Akcja bonusowa jest ważna tylko i wyłącznie dla zakładów sportowych.
* Dla wpłaconej kwoty wraz z dopisaną kwotą bonusu wymagany jest minimalny kurs (dla zakładu pojedynczego lub kombinacyjnego) w wysokości 1,5.&quot;

No wlasnie, sam juz wyslalem im maila jako ze akurat dzis mi wplynela kwota 5zl ktora kilka dni temu przelalem no i mam 10zl. Martwia mnie tylko 2 i 3 punkty regulaminu. Czyli jak nie zagram cala ta kwota trzy razy to mi zabiora wygrana kase:| I nie da sie wyplacic tego co wygram do 9 czerwca czy tylko 5zl odpisza?:| Zle wytlumaczyli:|

siwyafc 0

siwyafc

Użytkownik
CZłowieku nikt ci nic nieodejmie,obrócić możesz w dowolnych konfiguracjach nie że musisz stawiać wsyztsko tylko możesz stawiać po 1zł tylko żeby łącznie w twoim wypadku było postawione za 30zł .a jesli bedziesz chciał wypłacic przed to zabiora ci tylko bonus .

daimler 14

daimler

Forum VIP
Wpłacilem dziś pewna kwote i wysłalem maila i dopisali mi bonus do konta w przeciągu 5 minut!!!!
Dobra promocja teraz tylko obrócić
:wink:

baros 12,4K

baros

Użytkownik
ale bez sens bo ja wpłaciłem kase w piątek o 15 i pisałem im ju.z 4 meile a przelew wysyłałem jako &quot;Pilny&quot;
i jeszcze nie doszlo
nawet im wysylałem wczoraj scana z dowodem wpłaty i z prośbą żeby odrazu dodali mi bonus i nadal niemam kasy a promocja się kończy juz dzisiaj ~! :zy3ou:
kto wiem czemy tak jest &gt;?

pozdro...

daimler 14

daimler

Forum VIP
ale bez sens bo ja wpłaciłem kase w piątek o 15 i pisałem im ju.z 4 meile a przelew wysyłałem jako &quot;Pilny&quot;
i jeszcze nie doszlo
nawet im wysylałem wczoraj scana z dowodem wpłaty i z prośbą żeby odrazu dodali mi bonus i nadal niemam kasy a promocja się kończy juz dzisiaj ~! :zy3ou:
kto wiem czemy tak jest &gt;?

pozdro...
Ja wpłacałem do BAH przez Moneybookers i kase mialem zaksięgowana po 20 sekundach i dlatego tak szybko bonus dostałem :wink:

L 0

lukas_k2

Użytkownik
mam pytanko czy jak dostaliscie maila z potwierdzeniem bonusa ze dopisali wam do konta to prosili was o potwierdzenie tej informacji 3 dni pozniej..

bo ja miałem takie cos z tym ze gdy napisałem do nich prosbe o bonus to jeszcze wpłata była nie zaksegowana i nie wiem czy ten mail z potwierdzeniem 3 dni pozniej to w zwiazku z tym ze faktycznie wtedy nie miałem jeszcze kasy na bonus czy trzeba tak zrobic 3 dni po dostaniu bonusa (pisze to bo przypadkowo usunałem tego maila...)

prosił bym o odpowiedz i ewentualnie jasli taki mail jest wymagany w akcji promocyjnej bonus 100% to jakie informacje mam tam podac

Do góry Bottom