>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus 100% w bet-at-home do 350pln/100 euro

kesirdal 2

kesirdal

Użytkownik
EDIT:TYLKO dla odbiorców e-maila!!!
z tym sie zgodzic nie moge,przynajmniej u mnie bez majla zadziałalo, ja e majla nie dostalem, tylko moj kolega, ale postanowiłem spróbować, wpłacilem, wzialem od niego kod wprowadziłem i odrazu 350 dopisali, tak ze mysle ze mozna sprobowac, nawet jak sie mejla nie dostalo.

cebulaczek 0

cebulaczek

Użytkownik
z tym sie zgodzic nie moge,przynajmniej u mnie bez majla zadziałalo, ja e majla nie dostalem, tylko moj kolega, ale postanowiłem spróbować, wpłacilem, wzialem od niego kod wprowadziłem i odrazu 350 dopisali, tak ze mysle ze mozna sprobowac, nawet jak sie mejla nie dostalo.

każdy ma inny kod

M 33

mariobross111

Użytkownik
Przy wypłacie czeka blokada konta i po kasie!
Support czyta posty i się śmieje!

W 66

warchlak

Użytkownik
Ja w bah nie gram w ogole nie liczac drobnego epizodu, ktory mial miejsce gdzies tak z rok temu, albo i lepiej
Dostalem info o tym bonusie, wiec podejrzewam, ze moze on byc przeznaczony dla osob, ktore rzadko u nich graja.
Jednak zastanawiam sie, czy ten bonus w ogole jest oplacalny. W teori bonus bardzo wysoki - 350 pln, jednak u tego buka kursy sa slabe, zeby nie pisac beznadziejne. W wiekszosci meczow bah oferuje kursy nizsze niz u konkurencji, a czasem to sie nawet bardziej oplaci zagrac u buka naziemnego pomimo podatku...
Jeszcze jakby kursy u nich byly zroznicowane, i czasem moznaby trafic na np najlepszy kurs w sieci...
Nie chce mi sie teraz analizowac, ale smiem watpic w oplacalnosc tego bonusu. Obrot 5x 700 to jest 3 500. Stawiajac zaklady przy wkladzie 3 500 i wlasciwie za kazdym razem przy nizszym kursie niz u innych bukow ta oferta wg mnie nie jest tak atrakcyjna jak sie w teori wydaje, a do tego wymagany kurs 1.7 to nie jest wcale malo biorac pod uwage te niskie kursy...
Radze kazdemu sie troche zastanowic przed korzystaniem z bonusa.

K 66

kanarek

Użytkownik
Panowie, a jak to w końcu jest z wypłatą po obrocie? Niby w regulaminie pisze, że dopiero po 7 marca można zlecić wypłątę, a tymczasem mój znajomy zlecił wypłatę i podobno przyjeli do realizacji... Może ktoś potwierdzić, że jest taka opcja?

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Sprawa jest prosta kto wzial bonus od razu moze zlecic wyplate a kto wzial pozniej nie moze...Tak tj z nimi na to nie ma reguły...W zaleznosci jak maja to w systemie ustawione

win1988 164

win1988

Użytkownik
Wypłacał ktoś już z tej promocji, czy wszyscy czekają do jej zakończenia jak to jest w regulaminie ?

piotrstce 19

piotrstce

Użytkownik
Ja ostatnimi czasu postawiłem tam dużo hajsu i niedostałem maila...czym się kierują przy wysyłaniu wiadomości na skrzynke o tym bonusie?

visor 28

visor

Użytkownik
Wypłata po zrobieniu obrotu jest możliwa od razu . Przykładowo wczoraj o 22 zleciłem wypłatę a dzisiaj po południu juz w Mbanku na koncie . Wielki ✅ dla promocji

Do góry Bottom