zomber
Użytkownik
a angielski lub niemiecki po jakim czasie odpowiadaNa polski, nie wiadomo jak to w weekend dziala. W najgorszym przypadku w poniedzialek bedzie odpowiedź.
odpowiadajcie jak macie pewność
a angielski lub niemiecki po jakim czasie odpowiadaNa polski, nie wiadomo jak to w weekend dziala. W najgorszym przypadku w poniedzialek bedzie odpowiedź.
z tym sie zgodzic nie moge,przynajmniej u mnie bez majla zadziałalo, ja e majla nie dostalem, tylko moj kolega, ale postanowiłem spróbować, wpłacilem, wzialem od niego kod wprowadziłem i odrazu 350 dopisali, tak ze mysle ze mozna sprobowac, nawet jak sie mejla nie dostalo.EDIT:TYLKO dla odbiorców e-maila!!!
z tym sie zgodzic nie moge,przynajmniej u mnie bez majla zadziałalo, ja e majla nie dostalem, tylko moj kolega, ale postanowiłem spróbować, wpłacilem, wzialem od niego kod wprowadziłem i odrazu 350 dopisali, tak ze mysle ze mozna sprobowac, nawet jak sie mejla nie dostalo.
Przy wypłacie czeka blokada konta i po kasie!z tym sie zgodzic nie moge,przynajmniej u mnie bez majla zadziałalo, ja e majla nie dostalem, tylko moj kolega, ale postanowiłem spróbować, wpłacilem, wzialem od niego kod wprowadziłem i odrazu 350 dopisali, tak ze mysle ze mozna sprobowac, nawet jak sie mejla nie dostalo.