>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus 100% w bet-at-home do 350pln/100 euro

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Regulamin promocji
  • Bonus ważny jest od 10. lutego do 6. marca 2011 (w obu przypadkach godz. 12:00 GMT+1). Podstawą do określenia wartości bonusu jest data pierwszej dokonanej wpłaty w trakcie trwania promocji. W przypadku płatności przelewem decydujący jest czas otrzymania wpłaty przez bank.
  • Maksymalna kwota bonusu wynosi 350 PLN. W przypadku wpłat powyżej 350 PLN, do konta gracza zostanie dopisana kwota bonusu w wysokości 350 PLN.
  • Kod Bonusu brzmi &quot;C1001&quot; i musi zostać wpisany najpóźniej do 6. marca 2011 (12:00 Uhr GMT+1) na koncie gracza pod: &quot;Wpłata/Wypłata - Realizacja bonusu&quot;. Po upływie tego terminu realizacja bonusu nie będzie już możliwa.
  • Wpłacona kwota – łącznie z dopisanym bonusem – musi zostać pięć razy (5x) postawiona po minimalnym kursie 1,70 (dotyczy zarówno zakładów pojedynczych jak i kombinacyjnych), przed możliwością zlecenia wypłaty. W przypadku wpłaty powyżej 350 PLN wymagany obrót wynosi 3.500 PLN.
  • Bonus musi zostać postawiony do 30. kwietnia 2011. W przypadku niedotrzymania tego warunku, kwota bonusu zostanie automatycznie potrącona z konta gracza.
  • Bonus dotyczy tylko i wyłącznie zakładów sportowych. Bonus nie dotyczy Kasyna, Live kasyna, Gier, Pokera oraz wyścigów psów.
  • Bonus może zostać przyznany tylko i wyłącznie na jedną osobę, rodzinę, gospodarstwo domowe lub wspólny komputer. W przypadku podejrzenia nadużyć (np. wiele kont gracza na różne dane osobowe, itp.), bet-at-home.com zastrzega sobie prawo do anulowania kwoty bonusu i anulowania wynikających z niego wygranych.
  • Bonus nie może być łączony z innymi akcjami promocyjnymi.
  • Gracze, którzy podczas rejestracji konta gracza na bet-at-home.com ustawili jako podstawową do przeliczenia walutę EUR, dostępna jest maksymalna kwota bonusu w wysokości 100 EUR.
  • Dokonananie wypłaty w czasie trwania akcji promocyjnej uniemożliwia wzięcie udziału w tej promocji. Udział w akcji bonusowej uniemożliwia zlecenie wypłaty w trakcie jej trwania.
  • Otrzymanie bonusu jest jednoznacze z tym, że Gracz akceptuje regulamin promocji jak również Ogólne Warunki Handlowe bet-at-home.com, dostępne na www.bet-at-home.com.
  • bet-at-home.com zastrzega sobie prawo do zakończenia lub wprowadzenia zmian w akcji promocyjnej w każdej chwili i bez wcześniejszej zapowiedzi.
  • Gracze z USA, Francji, Izraela, Rosji, Białorusi, Ukrainy i Turcji nie mogą brać udziału w promocji.

EDIT:TYLKO dla odbiorców e-maila!!!

michal1090 1,7K

michal1090

Użytkownik
chyba dają tym którzy u nich nie grają albo losowo.
u mnie nic.

E : Sampras przeczytaj 1 posta i tego pod nim czyli mojego. I wtedy będziesz wiedział.

L 51

legionista880

Użytkownik
w ostatnich 4 miechach postawilem tam 200 zlotych i mi rowniez dali, ostatnio grubiej gralem na MS rok temu kiedy tez dawali bonus, smierdzi mi to bah chyba szuka plynnosci finansowej

M 3

mistrzunio

Użytkownik
warunki słabe- 5x bonus i wpłata, czas tylko do końca kwietnie, zważywszy na słabe kursy u tego buka, ja w to nie wchodzę

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ja oczywiście nie dostałem e-maila od nich, a szkoda...
Ja też nie.
Ale ja nie ograniczę się tylko do napisania tego na forum jak Ty.
Ja dam ogłoszenie do gazet, do TV.
Teraz mam pytanie - kogo to obchodzi, że Ty czy ja nie dostałem maila z promocją?
Mam nadzieję, że zaraz inni wpiszą się, że też nie dostali maila z promocją i założymy stowarzyszenie. Może pójdziemy protestować pod Pałac Prezydencki?
w ostatnich 4 miechach postawilem tam 200 zlotych i mi rowniez dali, ostatnio grubiej gralem na MS rok temu kiedy tez dawali bonus, smierdzi mi to bah chyba szuka plynnosci finansowej
Nie doszukiwałbym się problemów z płynnością finansową bah. Za nimi stoi duży właściciel.

Otrzymane punkty reputacji: +2
esek14 35

esek14

Użytkownik
Ja też nie.
Ale ja nie ograniczę się tylko do napisania tego na forum jak Ty.
Ja dam ogłoszenie do gazet, do TV.
Teraz mam pytanie - kogo to obchodzi, że Ty czy ja nie dostałem maila z promocją?
Mam nadzieję, że zaraz inni wpiszą się, że też nie dostali maila z promocją i założymy stowarzyszenie. Może pójdziemy protestować pod Pałac Prezydencki?
A Tobie co kupon dzisiaj nie wszedł, że tak się wpieniasz?

esek14 35

esek14

Użytkownik
Jakoś 3 osoby powyżej mojego postu także napisały że dostały, albo nie dostały bonus (nie będę wymieniał ), a jakoś ich się nie czepiłeś...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Jakoś 3 osoby powyżej mojego postu także napisały że dostały, albo nie dostały bonus (nie będę wymieniał ), a jakoś ich się nie czepiłeś...
Zauważ łaskawie, że inni napisali, wyrazili się na temat tej promocji.
Ty jedyne co wyraziłeś to informację o tym, że nie dostałeś maila. Kogo to obchodzi, że jest Ci szkoda?

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Świetna promocja, o BAH mam jak najlepszą opinie bo są wypłacalni, oczywiście bonus korzystam tylko na swoim koncie bo inaczej by zablokowali, z takiego bonusu szkoda by było nie skorzystać, a i obrót nie jest taki tragiczny bo na MŚ było co prawda 3x ale po kursie 2.0, a tu mamy jednak 1.70 i dobry triple albo double powinno pozwolić szybko obrócić. Pozdrawiam

zomber 9

zomber

Użytkownik
teraz przesadzasz BAH jedna z bardziej doświadczonych firm na rynku
za często nie dają bonusów
ale jak dają to konkretne (olimpiada, MŚ,czy tym razem)
np. betclic też w zeszłym roku dawał mi 10 x 40zł
bet365 daje lojalnościowy co środę 20-50zł

S 42

szuwi1

Użytkownik
Wiecej sie chwal jeszcze na temat tych kont, jeszcze na kota zaloz, albo psa. A potem sie dziwimy, ze zamykaja konta.

Z 64,9K

zwierzakus

Użytkownik
Proponuje sprawdzić spam-ja mając poczte na gmailu właśnie w spamie tego maila znalazłem.Aha-i jak ktoś gra piłke nożną(zwłaszcza popularne ligi)to radze sie zastanowić 3 razy czy warto...

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Wiecej sie chwal jeszcze na temat tych kont, jeszcze na kota zaloz, albo psa. A potem sie dziwimy, ze zamykaja konta.
dobra żebyś nie płakał poprawię post, ale widać, że mało znasz tą firmę, bo możesz tam mieć konta utworzone na całą rodzinę, tylko przy korzystaniu z bonusa jedno konto może skorzystać w przypadku próby oszustwa i kolejnego bonusa na innym koncie to nie ma szans by nie wykryli. Z resztą podczas MŚ był już drążony ten temat...

S 42

szuwi1

Użytkownik
A znaju troche ???? , ostatnio mi konto z BetPortugal tam automatycznie przeniesli, bo jakos sie polaczyli. Zapytalem, czy nie przeszkadza zeby miec konto na ta sama osobe, a oni, ze nie ma sprawy (z BetPortugal w USD). Wiec chyba masz racje, chodzi o to zeby sie jednak z tym tak nie obnosic, bo mozna wkurzyc ludzi z Autrii i doopa;)

Do góry Bottom