Skan uzębienia ?
Ludzie, jakim cudem
Betfair jest uznawany w rankingach za nr 1 na świecie, skoro przy przyznaniu bonusu 10 euro zażądali ode mnie takich oto dokumentów, potwierdzających moją tożsamość:
Dokument Nadania Obywatelstwa 2) Potwierdzenie miejsca zamieszkania (jedno z podanych)
Rachunek np. gaz (co najwyżej sprzed 3 miesięcy)
Rozliczenie podatkowe
Kopia wyciągu z konta – musi zawierać transakcję z
Betfair lub widoczny numer karty (co najwyżej sprzed 3 miesięcy) 3) Dowód na przelew środków na konto (jeden z podanych)
Przód zarejestrowanej na
Betfair karty debetowej/kredytowej
Kopia wyciągu z karty debetowej/kredytowej, używanej do wpłacania środków na konto
Betfair. Prosimy (co najwyżej sprzed 3 miesięcy)
Kopia wyciągu z konta używanego do wpłacania środków na konto
Betfair musi zawierać transakcję z
Betfair lub widoczny numer karty (co najwyżej sprzed 3 miesięcy)
UWAGA:
Wszystkie przesyłane kopie dokumentów muszą być potwierdzone przez władze lokalne. Dokumenty muszą być potwierdzone przez jedną z niżej wymienionych osób;
Prawnik/Radca prawny
Księgowy / Menadżer banku
Strażnik prawa (policja, straż miejska, straż pożarna, itp.)
Doktor / dentysta / farmaceuta
Nauczyciel / profesor"
Przecież u każdego innego bukmachera wystarczy skan dowodu osobistego przesłany e-mailem. Żyjemy przecież w epoce komputerów. Czy oni myślą, żę ja naprawdę będę dla ich 10 euro biegał do moich władz lokalnych, żeby te postawiły pieczątki na kopiach moich dokumentów tożsamośći ???
Jestem pod wrażeniem bezdennej mechiny biurokratycznej
Betfair
P.S. Najlepiej im wyszło z tym dentystą - jako jednym z "poręczycieli" mojej tożsamośći. A możę chodziło ludziom z
Betfair o kopię mojego stanu uzębienia ?