>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus 10 euro w betfair

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Są informacje, że niektórzy gracze dostają list z befair z następującą propozycją: wpłać 10 euro do betfair, postaw za całość, czyli za 10 euro na 1 zakład, dostaniesz bonus 10 euro.
Czy ktoś z was może otrzymał taki bonus ?
Ja pisałem do betfair w tej sprawie, ale minęłó już 5 godzin i nie mam żadnej odpowiedzi.
A podobno to jest nr 1 bukmacherów na świecie. Też mi nr 1 bukmacher, który przez 5 godzin nie potrafi odpowiedzieć na zwykły e-mail.
Dlatego tutaj na forum zadaję pytanie, czy ktoś coś wie o tym bonusie 10 euro w betfair ?

J 8

jerzyk63

Użytkownik
24 godziny to jest norma na odpowiedź e-maila ???
Przeciez w bwin, expekt, czy innych bukmacherach, odpowiedzi przychodza maximum w ciągu 1 godziny.
Jakby z bukmacherem, można było kontaktować się w tempie 1 e-mail dziennie, to można byłoby sie załamać na taka komunikatywność.

J 8

jerzyk63

Użytkownik
No ja też dostałem - ale list. Wpłaciłem wprawdzie i obróciłem 10 euro, ale żadnego bonusa 10 euro nie ma.
A ich support oczywiście milczy

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
24 godziny to jest norma na odpowiedź e-maila ???
Przeciez w bwin, expekt, czy innych bukmacherach, odpowiedzi przychodza maximum w ciągu 1 godziny.
Jakby z bukmacherem, można było kontaktować się w tempie 1 e-mail dziennie, to można byłoby sie załamać na taka komunikatywność.
W Bwin odpowiedzi w ciagu godziny? Zadaj im jakies trudniejsze albo mniej wygodne pytanie to zobaczysz kiedy Ci odpisza ???? Nie pisze tego zlosliwie, po prostu ostatnio ponad tydzien moja dziewczyna czekala na kaske od nich (na Moneybookers ???? ) a kiedy pisala maile z pytaniami czemu tak dlugo to trwa odpisywali po 2 dniach i w sumie nic konkretnego....

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Sadam ty jesteś szczęśliwcem, bo Tobie w ogóle odpisali na e-mail. Ja wysłałem im w ciągu 2 dni 7 e-maili z tym samym pytaniem - kiedy zostanie dopisany bonus i na żaden mi odpowiedzieli.
I to ma być najlepszy bukmacher na świecie. jeżeli tak, to ich support jest rodem z Pcimia Dolnego.

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Mam pytanie, czy ktoś z was był bardziej olewany przez support tej pożal sie boże &quot;najlepszej&quot; firmy na świecie bukmacherskiej, jaką sie mieni Befair.
Własnie wysłałem im w ciągu 2 dni jubileuszowy 10 e-mail z pytaniem o to kiedy otrzymam przysługujący mi bonus 10 euro i wciąż nie udzielono mi żadnej odpowiedzi.

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Mam pytanie, czy ktoś z was był bardziej olewany przez support tej pożal sie boże &quot;najlepszej&quot; firmy na świecie bukmacherskiej, jaką sie mieni Befair.
Własnie wysłałem im w ciągu 2 dni jubileuszowy 10 e-mail z pytaniem o to kiedy otrzymam przysługujący mi bonus 10 euro i wciąż nie udzielono mi żadnej odpowiedzi.
Jak im zaspamujesz skrzynke to Ci na pewno nie odpowiedzą ????

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Parodia, dostałem od nich ten list pocztowy w którym było napisane że jak zagram za 10 euro to dostane 10 euro bonusa, właśnie dostałem odpowiedź od suportu. Nie kwalifikuje się bo nie spełniam jakiegoś wymogu regulaminu którego na oczy nie widziałem.
I to ma być poważne ?

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Tobie saddam to dobrze - dostałeś przynajmniej odpowiedź z supportu, szczęśliwiec z Ciebie.
Oczywiśćie żartuje, bo co mi pozostało. Ich support mnie olewa, ale z tego co piszez, wynika, że ja też mimo iż dostałem list i zagrałem za 10 euro, też nie dostanę 10 euro bonusu, bo pewnie też nie spełniam jakiegoś nieznanego mi wymogu regulaminu. Tylko, że support betfair nie wysila się nawet, żeby mi o tym napisać.
Także - ostrzeżenie do wszystkich, którzy dostają te listy z zachęta do wpłaty 10 euro do betfair, z informacją, że otrzymją bonus 10 euro. Jak widzicie z przykładu mojego i sadama - to zwykła bujda.

D 0

darkog

Użytkownik
a to odpowiedź supportu na ten temat:

Drogi Kliencie,
Dziekujemy za nadeslany email.
Wszyscy uprawnieni uzytkownicy, ktorzy wypelnili warunki promocji otrzymali wczoraj bonus w wysokosci 10 EUR. Z uwagi na fakt, ze czesc uzytkownikow dopuscila sie zlamania regulaminu promocji musielismy zweryfikowac wszystkie konta przed wyplaceniem bonusu co spowodowalo tez opoznienie w ksiegowaniu.
Najmocniej przepraszamy.

Do góry Bottom