S 0 sporting-bet Użytkownik Marzec 2, 2006 #1 JEAAAAH!!!!!! OTRZYNMALEM BON NA 5ZL OD BETATHOME!!! ZAJEBIOZA!!!!!!!!!
S 0 stefanek Użytkownik Marzec 2, 2006 #4 hehe tez dostalem za nic ???? bylem zarejestrowany tam jakis czasi i nigdy nic nie wplacalem a tu taka niespodzianka
hehe tez dostalem za nic ???? bylem zarejestrowany tam jakis czasi i nigdy nic nie wplacalem a tu taka niespodzianka
769 filip_r2 Użytkownik Marzec 4, 2006 #5 a na co to komu po co robisz smietnik i chwalisz sie jakimś gównianym bonem z bet at home i jeszcze o wartosci 5 zl taki tezx dostałem 2 dni temu i nie ma co sie chwalic
a na co to komu po co robisz smietnik i chwalisz sie jakimś gównianym bonem z bet at home i jeszcze o wartosci 5 zl taki tezx dostałem 2 dni temu i nie ma co sie chwalic
0 szary Użytkownik Marzec 6, 2006 #8 No widzisz, lepiej byś zrobił jakbyś go mnie podarował. Ja bym go rozmnożył i oddał Ci te 5zł. Więc na przyszłość pamiętaj :mrgreen:
No widzisz, lepiej byś zrobił jakbyś go mnie podarował. Ja bym go rozmnożył i oddał Ci te 5zł. Więc na przyszłość pamiętaj :mrgreen:
0 wolf_19 Użytkownik Marzec 6, 2006 #9 Filip pytalem bo pomyslalem ze moze u tego Buka nie grasz :wink: ale jak widze ty jestes postrach wszytskich mozliwych bukmacherów :mrgreen: Pozdro ! :wink:
Filip pytalem bo pomyslalem ze moze u tego Buka nie grasz :wink: ale jak widze ty jestes postrach wszytskich mozliwych bukmacherów :mrgreen: Pozdro ! :wink:
R 6 romek22 Użytkownik Marzec 7, 2006 #10 siema ma ktos moze bon na zbyciu z bet at home. bardzo bym prosił