>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Boks, Vyacheslav Glazkov - Wygra w rundzie 12 @ 41.00

P 0

pijakialkoholi

Użytkownik
Witam Was bardzo serdecznie. Napotkałem dziś na taki problem a mianowicie postawilem 1zł na &quot;Vyacheslav Glazkov - Wygra w rundzie 12 @ 41.00&quot;

Fakt faktem że Vyacheslav Glazkov wygrał tyle że nie przez nokaut ale wygrał i policzyli mi to w bet365 jako przegrana. Zgłosiłem się do helpdesku i powiedział mi pan że zgłosił komuś tam dostanę odpowiedź.

Kiedyś miałem pewną sytuację jak mecz nagle z live`a zniknął a obstawiłem że drużyna pierwsza strzeli drugiego gola i faktycznie ten gol wszedł (bo znalazłem gdzieś na internecie ten mecz i oglądnąłem) więc byłem już spokojny ale mi to potraktowali jako przegrana. Zgłosiłem się do helpdesku i w kilka minut mi pieniądze zwrócili ale wtedy już pan mi powiedział że faktycznie mecz się zakończył 2:0 i dobrze obstawilem. A teraz ten czlowiek powiedział że nie ma bazy wyników przed sobą i nie wiem czy jest sens czekać czy nie wypłacą mi bo nie wygrał przez nokaut.

Nazwa beta brzmi: Vyacheslav Glazkov - Wygra w rundzie 12

Vyacheslav Glazkov v Tomasz Adamek
(Zakłady na rundę)

P 0

pijakialkoholi

Użytkownik
Aha, no to nie ma po co czekać. A żeby nie zakładać nowego tematu. Czy we wszystkich bukach depozyt można robić tylko poprzez użycie karty? Jest mozliwość zrobienia tego paypalem lub innym serwisem platnicznym?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
jeszcze się z tym nie spotkałem, zawsze możesz grać na bet365 tam masz opcję zamknięcia wcześniej zakładu

Do góry Bottom