#76 styczeń Tobet Niemcy-Serbia powyżej 48.5 gola (21-21)
kurs: 1.85
stawka: 60zl
ew.wygrana: 111zł Parodia co się tu działo, bramkarze robili rzeź, słupki i poprzeczki też przeciwko mnie.
Ostatnie 160zł z Tobet przeznaczyłem na grę na system na grę na remis w meczach United a tym samym poszły ostatnie pieniądze jakie miałem.
Styczeń mało udany, na dziś przerwa... trzeba złapać oddech.
Wracam do gry na start 50zł, ale włączyłem bonus za 30zł w Betsson i do gry jest 80zł. Jako do budżetu dodaje tylko faktyczne pieniądze czyli 50zł.
#77 styczeń Betsson live! w przerwie Polska-Niemcy 1 (33-32)
kurs: 2.22
stawka: 10zł
ew.wygrana: 22.20zł
#79 styczeń Betsson Barcelona - Real Barcelona powyżej 6.5 rzutów rożnych
Liverpool - City Liverpool powyżej 5.5 rzutów rożnych
kurs: 4.00
rezultat: -10zł
#80 styczeń Betsson
Sudan - Angola 2
2.07
rezultat: -10zł
patologiczna wręcz gra obrony Angoli. Odpuszczam ten Puchar bo to nie moja liga a poziom jest śmieszny wręcz jakby grali juniorzy.
#90 styczeń Betsson Osansuna - Valencia 2 (2-2)
Gimnastic - Almeria 2
kurs: 5.64
stawka: 15zł
rezultat: -15zł stan konta: BetClic 75zł budżet: 826.13zł Dopłaciłem kolejne pieniądze tym razem na konto BetClic, do budżetu dodałem 50zł bo 25zł dostałem bonusu. Trzeba ogarnąć tą grę albo przerwać na dłuższy czas, bo nie chodzi w tym o to aby dawać hajs bukmacherom. Będę robił chyba dziś podliczenie i zobaczę jak to ogólnie wyszło, fakt z budżetu nie zostało wiele ale drugi fakt taki,że przeznaczam z tego budżetu także pieniądze na system na remis United a ten w tym miesiącu mnie "zjadł"
Dokładam do budżetu 180 i całość przeznaczam na remis w meczu United.
Podliczenie styczeń
#1 do #92
Wygrane: 36
Przegrane: 54
Zwrot: 2
Stawka: 1786.72zł
Wygrane: 1381.91zł
Bilans: - 404.81zł Gwoździem do trumny była głupia gra na live! i na zdarzenia kartkowe, podliczyłem i wyszło,że zagrane było to 23 razy z czego tylko 8 to wygrane. Dodam także,że budżet jaki był to 1056.13złz tego spora strata to mój system na remis United który kosztował mnie w styczniu aż 790zł, muszę zamknąć ten poziom a jak to się uda to odzyskam to co włożyłem i nie będę już zaczynał od 5zł progu na progresje bo stawki za szybko galopują... dobrze,że dosyć w porę się ogarnąłem i zmieniłem sposób gry w tym systemie bo inaczej już bym miał cienko
Nowy miesiąc zaczynam ze stanem konta 60zł na BetClic, jak wyjdzie nie wiem ale mam nadzieję,że będzie w lutym lepiej. stan konta: Betclic 60zł budżet: -1056.13zł