>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bogatemu wolno więcej

muntar 506

muntar

Użytkownik
Niestety testy zakończyły się fiaskiem po miłym początku. W każdym razie analizując każdą z lig doszedłem do wniosku że kursy są tak starannie dobrane, że w żadną ze stron nie wyjdziemy na plus. Jednak zauważyłem, że te staranie dobrane kursy tworzą sinusoidy, z których widoczne są cykle. I chciałbym spróbować wykorzystać te cykle do zarobku. Poniżej przykładowa sinusoida z kursami i zyskami dla ekstraklasy. Jak łatwo zauważyć widoczne są cykle w których po drastycznym spadku mamy minimalny wzrost, potem spadek i wzrost ponad wartość minimalnego wzrostu. Na koniec 13 kolejki ekstraklasy korekta i dobór kursów staneły na fazie minimalnego wzrostu w cyklu. Także w 14 kolejce powinniśmy zanotować minimalny spadek i wzrost ponad wartość minimalnego spadku czyli otrzymać wartość dodatnią.

Tak więc zaczynamy powoli typować, przestajemy obstawiać po osiągnięciu plusa. Zamiast typować X2 bądź 2 zagram cover X + 2. Stała stawka 10j.
Górnik Łęczna - Lechia Gdańsk
Typ 1: 2 @ 2,70 - Stawka: 10j
Typ 2: X @ 3,25 - Stawka: 10j
Korona Kielce - Wisła Kraków
Typ 1: 2 @ 2,00 - Stawka: 10j
Typ 2: X @ 3,30 - Stawka: 10j

muntar 506

muntar

Użytkownik
Pokusiłem się też o analizę serie A. Korekty kursów wyglądają mniej więcej tak jak na wykresie poniżej.

Więc analizując rynek, dostrzegam że warto teraz poszukać typów na cover X + 2. Powinniśmy zanotować jedną, dwie straty w nadchodzącej kolejce ale w ogólnym rozrachunku będziemy na plus. Jak widzimy na wykresie wyżej, wchodzimy w trakcie korekty która zmierza do końca. Linia pomarańczowa.
Verona - Lazio
Typ 1: 2 @ 2,10 - Stawka: 10j
Typ 2: X @ 3,40 - Stawka: 10j

muntar 506

muntar

Użytkownik
Parma - Inter
Typ 1: 2 @ 2,30 - Stawka: 10j ⛔
Typ 2: X @ 3,30 - Stawka: 10j ⛔
Sampdoria - Fiorentina
Typ 1: 2 @ 2,50 - Stawka: 10j ⛔
Typ 2: X @ 3,20 - Stawka: 10j ⛔
Mocna tendencja spadkowa, więc weszłem w złym momencie cyklu. Ale gramy dalej.

muntar 506

muntar

Użytkownik
Niestety testy zakończyły się fiaskiem po miłym początku. W każdym razie analizując każdą z lig doszedłem do wniosku że kursy są tak starannie dobrane, że w żadną ze stron nie wyjdziemy na plus. Jednak zauważyłem, że te staranie dobrane kursy tworzą sinusoidy, z których widoczne są cykle. I chciałbym spróbować wykorzystać te cykle do zarobku. Poniżej przykładowa sinusoida z kursami i zyskami dla ekstraklasy. Jak łatwo zauważyć widoczne są cykle w których po drastycznym spadku mamy minimalny wzrost, potem spadek i wzrost ponad wartość minimalnego wzrostu. Na koniec 13 kolejki ekstraklasy korekta i dobór kursów staneły na fazie minimalnego wzrostu w cyklu. Także w 14 kolejce powinniśmy zanotować minimalny spadek i wzrost ponad wartość minimalnego spadku czyli otrzymać wartość dodatnią.

Tak więc zaczynamy powoli typować, przestajemy obstawiać po osiągnięciu plusa. Zamiast typować X2 bądź 2 zagram cover X + 2. Stała stawka 10j.

Górnik Łęczna - Lechia Gdańsk
Typ 1: 2 @ 2,70 - Stawka: 10j ⛔
Typ 2: X @ 3,25 - Stawka: 10j ✅

✅ 12,5j

Korona Kielce - Wisła Kraków E: było blisko ale w końcówie Korona utopiła bety.
Typ 1: 2 @ 2,00 - Stawka: 10j ⛔
⛔ 20j

muntar 506

muntar

Użytkownik
Wg. wykresu po wzroście, linia niebieska pozycja 7-10 na osi, następuje drobna korekta. Akurat takiej drobnej korekcie odpowiada mecz Napoli - Roma gdzie skorygowano kurs na Romę z 2,87 do 3,00. Jednak suma zysków z postawienia na Romę da nam większy zysk niż wartość korekty w obu przypadkach jeżeli zagramy cover. Także następny typ to będzie Cover w stronę Napoli 1 + X.
Napoli - Roma
Typ 1: 1 @ 2,30 - Stawka: 10j ✅
✅ 3j
Po korekcie spadkowej następuje tendencja wzrostowa o 0,4~0,5 pkt jedynym meczem, który pasował dobre kilka godzin temu był mecz Parmy z Interem, którego wartość korekty na cover X+2 Inter mieściła się w widełkach jeszcze przed spadkiem kursów.
Parma - Inter
Typ 1: 2 @ 2,30 - Stawka: 10j ⛔
⛔ 20j
Rozliczenie typów.

Do góry Bottom