feekus
Forum VIP
a mnie absolutnie dziś nie zaskoczyło. Indolencja strzelecka naszych, wyróżniający się Mila i Sobota i to wszystko. Nikomu niepotrzebny mecz, trzeba liczyć też, że chłopaki mieli presje co by nie było, bo mecz 'reprezentacyjny' taki stres przynosi, a ze stresem każdy z nas miał doczynienia. Tłumaczę ich troszkę, ale też kopałem swego czasu i wiem jak to jest. Faktu to nie zmienia, że są to profesjonaliści i od nich się wymaga - jak najbardziej.Oczywiscie nie jest to pierwszy moj nietrafiony typ ale chyba jeszcze nigdy nie bylem tak wsciekly po przegranej...
Jak mozna tak kaleczyc ten sport?
Ktos kto spojrzy na sam wynik, zobaczy 1:0 z BiH "no niezly wynik". Ale jak ktos wie z jaka to reprezentacja gralismy a do tego widzial kawalek meczu i widzial jaki poziom prezentowali nasi przeciwnicy to moze sie zalamac. Dla mnie osobiscie to kompromitacja...
W druzynie Bosni obrona nie praktycznie nie istniala ale my i tak mielismy problemy ze stwozeniem sobie okazji podbramkowych. Liczba niecelnyc podan przekroczyla wszystkie granice.
Jestem sie w stanie zalozyc z kazdym ze reprezentacja San Marino wygrala by z tym BiHem i to dosc wysoko!
Tak jak napisalem na poczatku, chyba jeszcze nigdy nie bylem tak wsciekly po przegranej, ale o tych k...ch biegajacych dzisiaj po boisku nie da sie napisac nic pozytywnego.
A Smuda i tak w wywiadzie powie ze ogolnie jest zadowolony z meczu i zgrupowania, ze zawodnicy zrobili na nim dobre wrazenie i wybelkocze inne takie bzdury.
:] pozdro
Teraz widzicie, dlaczego tak interesowałem się kursem na ten mecz. Wiedziałem, że będzie przepaść, a po decyzji Tobetu pozostał tylko i wyłącznie niesmak, bo pomyłki z mojej strony nie było żadnej. Szkoda, że z ich strony była...