>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bośnia i Hercegowina - Polska 16.12.2011, Antalya

Status
Zamknięty.
feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Oczywiscie nie jest to pierwszy moj nietrafiony typ ale chyba jeszcze nigdy nie bylem tak wsciekly po przegranej...
Jak mozna tak kaleczyc ten sport?
Ktos kto spojrzy na sam wynik, zobaczy 1:0 z BiH &quot;no niezly wynik&quot;. Ale jak ktos wie z jaka to reprezentacja gralismy a do tego widzial kawalek meczu i widzial jaki poziom prezentowali nasi przeciwnicy to moze sie zalamac. Dla mnie osobiscie to kompromitacja...
W druzynie Bosni obrona nie praktycznie nie istniala ale my i tak mielismy problemy ze stwozeniem sobie okazji podbramkowych. Liczba niecelnyc podan przekroczyla wszystkie granice.
Jestem sie w stanie zalozyc z kazdym ze reprezentacja San Marino wygrala by z tym BiHem i to dosc wysoko!
Tak jak napisalem na poczatku, chyba jeszcze nigdy nie bylem tak wsciekly po przegranej, ale o tych k...ch biegajacych dzisiaj po boisku nie da sie napisac nic pozytywnego.
A Smuda i tak w wywiadzie powie ze ogolnie jest zadowolony z meczu i zgrupowania, ze zawodnicy zrobili na nim dobre wrazenie i wybelkocze inne takie bzdury.
:] pozdro
a mnie absolutnie dziś nie zaskoczyło. Indolencja strzelecka naszych, wyróżniający się Mila i Sobota i to wszystko. Nikomu niepotrzebny mecz, trzeba liczyć też, że chłopaki mieli presje co by nie było, bo mecz &#39;reprezentacyjny&#39; taki stres przynosi, a ze stresem każdy z nas miał doczynienia. Tłumaczę ich troszkę, ale też kopałem swego czasu i wiem jak to jest. Faktu to nie zmienia, że są to profesjonaliści i od nich się wymaga - jak najbardziej.
Teraz widzicie, dlaczego tak interesowałem się kursem na ten mecz. Wiedziałem, że będzie przepaść, a po decyzji Tobetu pozostał tylko i wyłącznie niesmak, bo pomyłki z mojej strony nie było żadnej. Szkoda, że z ich strony była...

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
a mnie absolutnie dziś nie zaskoczyło
otóż to. nic innego po takim zlepku nie można było się spodziewać. pierwszy raz w życiu mecz w takim
Nikomu niepotrzebny mecz
ustawieniu to musiał tak wyglądać.
I potrzebny i niepotrzebny. Dawno już chciałem zobaczyć Mile w kadrze, bardziej chciałem go zobaczyć w tej podstawowej ale dobre i to. Zobaczymy jak to teraz będzie z nim. I zoabczymy jak mu runda wiosenna wyjdzie.

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
No wiecie, nikt sie po nich niczego wielkiego nie spodziewal ale chyba trzeba byc realistami. Wiekszosc tych sytuacji wykorzystali by chlopcy zlapani z pilka pod blokiem a juz na pewno jakis napastnik 3 ligowej Switezianki... Moze to ja zle rozkminiam ale jesli ktos chce sie pokazaz czy to w kadrze chy ogolnie zeby ktos o nim uslyszal to nie ma lepszego miejsca na to niz kadra i strzelenie tam dwoch bramek nawet takim cieniasom. Wiadomo ze u nas w ataku jest Lewy i potem dopiero kilka lat swietlnych za nim nastepni wiec zeby wywalczyc sobie miejsce 2 czy 3 napastnika w kadrze ni trzeba zrobic az tak wiele. A dzisiaj zostala zaprzepaszczona zlota szansa przez tych kopaczy. Trudno jak tutaj ich zjada presja o ktorej wspomniales to tym bardziej nie nadaja sie nawet do bardzo szerokiej kadry na euro. ????

M 135

mhm

Użytkownik
Gdyby ktos zrobil stopklatke w momencie 2 setek Piecha i za niego postawil tam kogokolwiek z ludzi, z ktorymi gram na codzien w pilke to przynajmniej w 1 z tych sytuacji 80% ludzi by trafilo bramke. Duzo ludzi trafiloby 2 bramki. Sam na sam a obronca 3 metry za napastnikiem. Mozna bylo robic wszystko. Walic lufe, technicznie, podcinka, mijac, markowac strzal, puscic siate. Cokolwiek ale nie walic w bramkarza. Zal mi tych co postawili handi.

K 15

kamil82

Użytkownik
To była reprezentacja ligi i mimo awansu do 1/16 w miare pewnego Legii i super szcześliwego Wisły to ten mecz pokazał gdzie stoi nasza ekstraklasa. Czy Nasi byli zgrani czy nasi grali ze soba pierwszy raz itd itp to ledwie reprezentacja Polskiej Ekstraklasy wygrała z &quot;chłopcami&quot;. Dopowiem, że wogóle nie stawiałem tego meczu. DNO

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom