>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

BluffRoomPoker

Status
Zamknięty.
lipek14 0

lipek14

Użytkownik
W BluffRoomPoker sa codzienne freerolle z pulą 50/100e. Gra w nich przeciętnie 80-90 osob. Premiowane nagrodą od 1e zaczynają sie na 14miejscu, dodam ze poziom jest bardzo niski, 2 razy wygrałem taki freeroll i mam 60e ale musze ugrać jeszcze kilka punktów bo korzystałem z promocji 10$ i brakuje mi kilka. Także jak ktoś sie nudzi to niech gra bo poziom jest niski a za 1 miejsce w turze mozna dostać 35e które mozna wypłacić.

Powodznia

P.S jak to nie ten dział to przenieść:-D:-D

michau 84

michau

Forum VIP
Freerolle są codziennie o 20, lecz trzeba mieć punkty FPP jako wpisowe a te są do uzyskania po wpłacie na konto kasy i graniu na cash game... na początku istnienia były bez żadnych fpp, codziennie.

Y 0

yan111

Użytkownik
Ja korzystałem tam z promocji no deposit, z łatwością nagrałem punkty, zleciłem wypłatę.

Wypłata została odrzucona, wszelkie maile do supportu pod każdym adresem e-mail są odbijane.

Więc... ;)

spike761 37

spike761

Użytkownik
No a ja tam swoje 20E wpłaciłem ???? myslalem ze sa wypłacalni ???? no ale i tak juz przegrałem wiec nie ma to znaczenia
????

O 0

ontherun

Użytkownik
ja też skorzystałem z promocji no deposit, ugrałem punktów, zleciłem wypłatę i guzik dostałem, nie polecam
ee, ja też skorzystałem z promocji jakiś czas temu, ugrałem później punkty i w sumie wybrałem koło 30 euro bez problemu.
Trzy dni temu wygrałem freerola jakiegoś (aż 7euro za 1. :) i znowu je przelałem na Netellera bez problemów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom