Nie może być tak, że
MLB zabraknie w tym temacie. Często lubię grać przełamania. Od tego się zaczęło przyglądanie dzisiejszemu typowi. Athletics ma serię 3L. Ale stosunek mają W13-W8, czyli nieco ponad 0.619. Nieźle. I teraz bomba: on road mają 7-2. Dziś po drugiej stronie dwie ośle łąki. Pierwsza to Astros W7-L15 i 0.318. Druga to Oberholtzer, który uwaga 6 dni temu rzucał temu samemu Kazmirowi. Grał fatalnie, to cud, że przegrali tak stykowo. Kazmir dał 3 runy na 8ip grał dłużej i lepiej. Oberholz dał 4 obiegi przy 5ip. Zmieniono go szybko. Krótko mówiąc, nie sądzę, że coś w tydzień mogło się poprawić. Oakland wygrało poprzednie spotkanie 4-3. Granie A'sów po @1.60 nie ma sensu, a Astros po @2.37 tym bardziej.
Do tego moje ulubione ostatnio trendy:
Athletics are 17-4 in their last 21 games as a road favorite.
Athletics are 4-1 in their last 5 road games.
Astros are 1-4 in Oberholtzers last 5 home starts.
Astros are 1-4 in Oberholtzers last 5 starts as a home underdog.
Astros are 0-5 in Oberholtzers last 5 starts following a team loss in their previous game.
Athletics -1.5 @2.090
109
Wymyśliłem też sobie, że GSW nie dopuszczą do takiego blowa jak poprzednio. A jako, że moją teorię spiskową potwierdziła wieczorna informacja prosto z vegas (no może pośrednio), to postanowiłem sprawdzić i pobrałem underek!
Clippers under 212.5 @1.926
92
No i musi być
hokej, dla miłośników hokeja. Kto pamięta Skelleftea razy dwa, kto pamięta przedwczorajszy Lev ( ???? ) oraz ostatni Zlin (którego nie grałem a mówiłem, że jak przegra to...) ten wie, że jutrzejszy mecz należy grać. Mamy 3-1 w PO. I czwarty mecz u siebie. Kto uważa, że runda nie zakończy się jutro niech nie pobiera.
Zlin -0.5 @1.943
94