Ja odnośnie punktu 1.Kilka ciekawych punktów regulaminu dotyczących bonusów w <u>BAW</u>, na które zapewne niewszyscy zwrócili uwagę:
1. Darmowe stawki na zakłady lub gry oraz kwoty uzyskane w wyniku akcji marketingowych przeprowadzonych przez spółkę mogą być użyte do obstawiania zakładów, lecz nie mogą być przelane na konto bankowe lub wypłacone.
3. Jeśli stawki zostaną wniesione na wszystkie możliwe wyniki na <u>Betandwin</u> (np. stawka na „1” i „2” na mecze tenisowe / w kasynie stawka na czarne/czerwone lub parzyste/nieparzyste, w loterii stawka na "czerwony wygra", "żółty wygra", "biały wygra", "bez dominującego koloru", "żadne czerwone kulki", "żadne żółte kulki" i "żadne białe kulki", zakłady takie nie upoważniają do wypłaty osiągniętej w ten sposób wygranej lub do otrzymania bonusu.
4. W przypadku wszystkich darmowych stawek na zakłady lub gry oraz bonusów marketingowych obowiązuje zasada, że przez okres 60 dni jedna osoba może zrealizować tylko jedną darmową stawkę na zakłady/bonus marketingowy. Dopiero po upływie tego terminu można realizować dalsze darmowe stawki na zakłady lub gry/bonusy marketingowe. Jeśli zostanie uzyskana wygrana, a przy tym zostanie naruszony przepis o 60-dniowej karencji dla darmowych stawek na zakłady lub gry/bonusów marketingowych, spółka zastrzega sobie prawo do zatrzymania wygranej.
Mnie szczególnie dotyczy pkt. 4. Skorzystałem z bonusu rejestracyjnego, a nastepnie tego z mistrzostw świata(+80 zł). Skoro zgodnie z powyższym punktem regulaminu nie byłem do niego upoważniony to po jaką cholerę przysyłali mi maile i zapraszali do skorzystania z tego bonusu po zarejestrowaniu sie na ich stronie :x Do supportu napisałem dwa dni temu, odpowiedzi się jeszcze nie doczekałem. Nie polecam nikomu tego buka!
To widocznie zle rozumiesz... Nauka czytania ze zrozumieniem goraco polecana.Ja odnośnie punktu 1.
Jeśli dobrze rozumiem to kwoty uzyskane z bonusów nie można wypłacać. Jęsli tak to oni sa chyba równo popierdo****. Co oni myśla że ja gram dla przyjemności :zy3ou: Poczekam jakiś miesiąc-dwa i jak mi coś zostanie z tych 50zł to spróbuje wypłacić. Jeśli zablokuja mi konto to ich równo opierdo***** i w pizdu rozpoczne kampanie przeciwko <u>BAW</u> !!!
to samo ze mną kto przy zdrowych zmysłach czyta jakieś regulaminY>? jesli można wpłacić i pisze że kwota została dodana to wg mnie można za nią grać i konta nie można blokować!!!!!! też nie polecam tego buka i jeszcze te limity na obstawki@!Mnie szczególnie dotyczy pkt. 4. Skorzystałem z bonusu rejestracyjnego, a nastepnie tego z mistrzostw świata(+80 zł). Skoro zgodnie z powyższym punktem regulaminu nie byłem do niego upoważniony to po jaką cholerę przysyłali mi maile i zapraszali do skorzystania z tego bonusu po zarejestrowaniu sie na ich stronie :x Do supportu napisałem dwa dni temu, odpowiedzi się jeszcze nie doczekałem. Nie polecam nikomu tego buka!
nie trzeba wpłacać, Ja wykorzystałęm ten bonus 27.68 nie majac nic na koncie obróciłem go kilkanaście razy i wypłaciłem 120 zł, nie było z tym żadnych problemów...a wczesnij miałem wogóle 2 konta na to samo nazwisko, napisałem do Nich żeby Mi jedno usuneli a jadno zostawili i zrobili tak jak prosiłem...Panowie źle rozumujecie. Bonusy można wypłacać ale tylko wtedy gdy spełnicie warunki promocji i wpłacicie trochę swojej kasy . Napewno jak nic nie wpłacicie to nic nie wypłącicie ;-)
Lepiej wpłać 40zł. Będziesz miał większe szanse na wypłacenie tego bonusa.heh ja to 27zl przerobilem na 220 tylko nie wiem teraz co zrobic aby przy wyplacie mi tego nie zablokowali :/ wplacac cos czy nie?
heh ja to 27zl przerobilem na 220 tylko nie wiem teraz co zrobic aby przy wyplacie mi tego nie zablokowali :/ wplacac cos czy nie?
A wpłaciłeś jakąs swoją kae, czy tylko na bonusie "jechałęś"? ;>Ja zlecilem wyplate 240zl z bonusa i dostalem kase jezeli spelnaiace warunku regulaminu dostaniecie ase napewno...
A wpłaciłeś jakąs swoją kae, czy tylko na bonusie "jechałęś"? ;>
Byc może, szkoda że w warunkach udziału nie wspominają o tym ani słowem :x Ja poczekam jeszcze troche z wypłacaniem kasy, może wszystko trochę ucichnie. Niektórym udało sie podobno wypłacić kase, mimo tego że korzystali więcej niż z jednego bonusu w ciągu 60 dni.najczeszczy bład skorzytsanie z bonusów czesciej niz 60dni
Moim zdaniem tez moga patrzec kto po jakim kursie obkreca.Bo jesli ktos na live po kursie n.p 1,02 na to sie moga wkurzyc i zamykaja.Byc może, szkoda że w warunkach udziału nie wspominają o tym ani słowem :x Ja poczekam jeszcze troche z wypłacaniem kasy, może wszystko trochę ucichnie. Niektórym udało sie podobno wypłacić kase, mimo tego że korzystali więcej niż z jednego bonusu w ciągu 60 dni.najczeszczy bład skorzytsanie z bonusów czesciej niz 60dni