>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Blokada konta??

K 0

kudrewicz

Użytkownik
Witam. Ostatnimi dniami wpłaciłem na konto sumkę w wysokości 55 PLN. Oczywiście skorzystałem z bonusu 50% co dało w sumie ponad 80zł. Za chwilę po zdeponowaniu pograłem chwilę w pokera, wyciągnąłem trochę kasy i spokojnie się wylogowałem, nie żądając żadnej wypłaty. Następnego dnia wchodzę, aby obstawić mecz a tu komunikat o blokadzie konta. I o co może chodzić tym z beta? Czytałem, że już mogę nie odzyskać pieniędzy, jeśli się uprą ;/ Mieliście juz styczność z takim problemem? Napisałem im już maila, ale na razie bez odpowiedzi...

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Ta promocja jest tylko na zakłdy sportowe,tak jak to masz napisane w regulaminie i tylko tam musi być obrócona,po kursie 1,50 (lecz nie wiem ile razy :p ) .;) Czytaj regulaminy promocji,jeśli chcesz z nich korzystać ;) ????

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Jak ja pamiętam to 3 razy ;)
No tak,co nie zmienia faktu,że niestety można powiedzieć,że zlamałes warunki promocji i konto zostało Ci słusznie zablokowane.Ale próbuj,może odblokują.Temat do zamknięcia.

M 0

misiek1212

Użytkownik
No tak,co nie zmienia faktu,że niestety można powiedzieć,że zlamałes warunki promocji i konto zostało Ci słusznie zablokowane.Ale próbuj,może odblokują.Temat do zamknięcia.
Ja tam tylko dla jasności podałem ile trzeb obrócić bonusem ????

K 0

kudrewicz

Użytkownik
Jednak chodzi o coś innego. Oto mail od nich:
Gracze nie mogą grać w zespole. Jeśli istnieje podejrzenie gry zespołowej (ustawiania), bet-at-home.com Poker ma prawo zawiesić konta graczy wraz z ich środkami do czasu zakończenia dochodzenia.
W stosunku do graczy uznanych za grających w zespole, lub co do których istnieją uzasadnione podejrzenia, że stosują takie praktyki, kasyna Boss Media bezterminowo wypowiadają funkcjonalność ich kont.
Jeśli zostanie to udowodnione, bet-at-home.com Poker ma prawo konfiskaty wszelkich środków wygranych przez graczy przy użyciu takich praktyk. Skonfiskowane środki zostaną rozdzielone między graczy będących ofiarami takich praktyk.&quot;
Najlepsze, że grałem 1 na 1, czyli nie może być mowy o &quot;drużynowej&quot; grze... No nic, trzeba będzie poczekać na ich kolejny ruch... ;/

Do góry Bottom