>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

blokada konta przez Neostrade możliwe ??

R 0

radekio

Użytkownik
Witam w bumkacherce siedzę już długo lecz od wczoraj mam nietypowy problem posiadam kilka internetów jeden z play , Orange , i satelitarny tooway oraz Neostradę ( na której stawiam najwięcej ) z powodu szybkości łaczą , od wczoraj pojawił się nietypowy problem na łączu Neostrady dokładnie od 3 w nocy nie mogę wejść na stronę 188bet, oraz na marathonbet pojawia się komunikat ,że strona nie odpowiada , próbowałem z 4 komputerów każdy był podłączony do Neostrady , i na każdym pojawiał się ten komunikat ,,Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, lub spróbuj wyszukać witrynę &#39;&#39; próbowałem z przeglądarek takich jak ,, opera, chrome , Mozilla i safari&#39;&#39; na każdej pojawia się komunikat o podobnym znaczeniu , powiedzcie mi może coś wiecie na ten temat czy to jest możliwe żeby Neostrada się wzięła za blokownie witryn ? dodam jeszcze ,że na Orange play i tooway te strony wchodzą normalnie tylko na Neostradzie nie .

civilpl 280

civilpl

Użytkownik
Na logikę: Neostrada należy do Orange, więc skoro działa na mobilnym Orange, to dlaczego miałoby nie działać na ich Neostradzie, skoro to ten sam operator? Bardziej prawdopodobne, że to bukmacher blokuje stronę dla użytkowników w Polski, wtedy właśnie pojawia się taki komunikat o niemożności połączenia się z witryną.

Do góry Bottom