>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Blokada kartowa

wesyasz 0

wesyasz

Użytkownik
Przelalem wygrana z Expekt na swoje konto w Inteligo, wyplata poprzez karte Visa. Jednak srodki te wyswietlaja mi sie jako zablokowane...
Data powstania blokady 15.05.2007
Data wygaśnięcia blokady 16.06.2007
&quot;Blokada kartowa&quot;.
Wie ktos co zrobic ? ^_^. Nie bede przeciez czekal miesiac zeby wybrac swoje wlasne pieniadze :|.
Jesli ktos mial stycznosc z takim problemem prosilbym o jakies wskazowki...
Tak czy inaczej, koniec sprawy i rozwiazuje z nimi umowe.. nie pierwszy raz mnie irytuja...

shaker 2

shaker

Użytkownik
walic pko w dup... maja takie zachcianki i ceny ze szok Mbank roolez a no i ING tez pozdro..

iron77 2

iron77

Użytkownik
e tam, żadne jeb** PKO, bo karta mBanku nie umywa sie do tej z Inteligo, a o ilości bankomatow już nie wspomne.

Co to tej sytuacji: wyslij na [email protected] screena ze swojej wyplaty z expekta i mniej wiecej na drugi dzien bedziesz miał odblokowaną kase;)

C 0

cleaner

Użytkownik
Zalozylem konto w inteligo 16 kwietnia. Zgodnie z umowa przez pierwszy miesiac nie sa pobierane ZADNE oplaty za karte jak i prowadzenie rachunku.
Loguje sie na stronie inteligo, patrze i co widzę ? minus ponad pięć złotych &lt;SZOK&gt;

Zadzwoniłem do konsultanta a on mi pierniczy o jakiś 4 tysiacach zlotych ktore dziela sie przez to i tamto i wychodzi ponad - 5 zlotych.

Pieprznalem sluchawka i dowidzenia.

edit: ale i tak karta inteligo jest tansz i wydajniejsza o mbanku

A 0

akuz

Użytkownik
Jezeli chodzi o &#39;&#39;zamrazanie&#39;&#39; pieniedzy przez bank. Domyślam sie, że wpłaciłeś kartą płatniczą sumę przypusmy 100 zł i dokonujesz na niego &#39;&#39;zwrotu&#39;&#39; w wysokości 200 zł to normalna jest rzeczą, że bank takie pieniądze musi sprawdzić.
Jak jest możliwym aby wpłacić 100 zł a na kartę wraca 200 zł , chyba troche chore prawda ? Zwrot to zwrot, uznawany przez banki za blad w transakcji lub anulowania ja przez odbiorce a nie wyplaty na karty bo oficjalnie takiej metody nie ma.
W mbanku bedziesz mial to samo. Jezeli zaplacisz ekarta i dokonasz na nia zwrotu 200 zl przy poprzedniej wplacie 100 zł to pieniadze trafia na rachunek polaczony z karta jednak rowniez pieniadze zostana &#39;&#39;zamrozone&#39;&#39; przez bank. Taka blokade mozna zdjac szybciej jezeli zwrocimy sie do banku i udowodnimy ze pieniadze powinny trafic rzeczywiscie do nas.
Uzytkownik - mysle ze tutaj logicznie to wytlumaczyles. Pytalem sie juz kilka osob w tej sprawie i wszyscy mi mowia ze tak to wyglada - w przypadku zwrotu transakcji banki blokuja kaske na miesiac. Alternatywa jest przelew bankowy lub ewentualnie przeslanie do supportu potwierdzenia przelewu.

raul17 0

raul17

Użytkownik
Mialem identyczna sytuacje z wyplata poprzez ( za pomoca ) karty Visa Electron,ktory zwany jest popularnie zwrot na karte . Tez mam konto bankowe w Inteligo i niestety sytuacja ta wyglada tak ze jesli wplacilbys np 40 zl na Expect za pomoca karty Visa i chcial zwrot na karte o tej samej wartosci to wszystko byloby ok, a jesli wplacasz np 40zl a wyplacasz wiecej ( bo zarobiles na obstawianiu meczy ) to niestety robi sie taka blokada. Ta blokada to bezpieczenstwo przed przestepstwami internetowi , szybkiemu praniu &quot;brudnych&quot; pieniedzy itp. W roznych bankach od to trwa od tygodnia do miesiaca. W Inteligo trwa to miesiac, alternatywnym rozwiazaniem jest wyplata na konto bankowe ale zalozenie sobie konta w Moneybookers .
Moneybookers to internetowy portfel dzieki ktoremu w czasie rzeczywistym dokonasz szybkich przelewow na konta bukmacherskie jak i z powrotem a z konta moneybookers szybko na konto Bankowe.
http://Www.Moneybookers.com --&gt;&gt; dobrze sie nad tym zastanow bo naprawde warto
tylko dane ( imie nazwisko , adres itp ) ktore masz zapisane na moneybookers musza sie zgadzac z danymi zapisanymi w twoim koncie bankowym .
Z Banku mozesz przelewac kase do moneybookers i odwrotnie z moneybookers do banku ale tylko i wylacznie na wlasne konta , dlatego musza sie zgadzac dane ( musisz byc wlascicielem tych kont ) ,sa tez inne przelewy w moneybookers ale to juz przelewy miedzy kontami moneybookers roznych ludzi , tez dobra sprawa ???? ????
pozdrawiam i mam nadzieje ze jakos pomoglem
gdyby co wiadomosc prv lub na mail

Do góry Bottom