>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Black Point - typy

black-point 3

black-point

Użytkownik
20# 15.12.2013
-------------------------------------
FC Utrecht - PSV
typ: 1
kurs: 3,0 ⛔ (1:5)
Cambuur - Ajax
typ: Ajax -1
kurs: 1,975 ⛔ (1:2)
Bielefeld - Furth
typ: 2
kurs: 1,9 ⛔ (4:1)
Leverkusen - Frankfurt
typ: over 1,5 (1. połowa)
kurs: 2,25 ⛔ (0:0)
Łączny kurs: 25,45 (Bet365)
Stawka: 200zł
Wygrana:⛔⛔⛔
------------------------------------​

Ten kurs na Utrecht to chyba jakieś nieporozumienie, PSV jest faworytem tylko z nazwy

D 0

daniel1981

Użytkownik
Witam, czy mógłbyś zdradzić czym sugerujesz się w wyborze swoich typów? Czy to jest własna wiedza + doświadczenie? Czy może korzystasz z innych źródeł? Postawiłem właśnie twoje typy - tylko, że za niższą stawkę. (jeszcze mnie nie stać) Z Utrechtem uważam również że to nieporozumienie. Muszę przyznać że twoje typy są bardzo ciekawe. Pozdrawiam i życzę powodzenia

black-point 3

black-point

Użytkownik
Większość od razu wpada mi w oko, sprawdzam kto nie może zagrać itp. Odrzucam spotkania z niskimi kursami, wolę żeby nie wszedł ciężki typ niż jakaś niespodzianka. Czasem sprawdzam co typują inni ale prawie zawsze zostaję przy tych pierwszych typach.
Kontrolnie zerkam tutaj, ale raczej nie jest to dla mnie jakiś wielki wyznacznik.

black-point 3

black-point

Użytkownik
Kurde, szkoda chłopaki (i dziewczyny), że trafiliście akurat na tak pechowe typy. Troche w tym mojej winy (trochę też waszej ????:razz ???? . Tak całkiem serio to pomijając fakty, statystyki itp. to jest też coś takiego jak przeczucie. Wczoraj miałem nie typować nic ale, że chcieliście to poszukałem i dałem taki kuponik i to był błąd. Później zerkne co z jutrem, najwyżej nie będzie to tak wysokie AKO jak nic szczególnego nie wpadnie mi w oko. Czołem

PS. Swoją drogą nie pamiętam czy kiedykolwiek miałem tak słaby kupon...
PS2 edit: Sprawdziłem historię i w ciągu dwóch lat nie miałem żadnego kuponu na którym nic bym nie trafił...

21# 15.12.2013
Tottenham - Liverpool
typ: 2 strzeli 3. bramkę (ok 65&#39;)
kurs: 2,0 ✅
Legia - Cracovia
typ: 1. strzeli 3 bramkę w 1. poł. (ok. 21&#39;)
kurs: 2,5 ✅
Real Sociedad - Real Betis
typ: 1 strzeli 5 bramkę (ok. 66&#39;)
kurs: 2,4 ✅
Łączny kurs: 12 (Bet365 live)
Wygrana:2400zł ✅✅✅

black-point 3

black-point

Użytkownik
22# 15.12.2013
Juventus Torino - Sassuolo
typ: Juve zdobędzie 2. bramkę przed 40&#39; minutą
kurs: 3,5 (ok. 27&#39;) ✅
Łączny kurs: 3,5 (Bet365 live)
Wygrana:700 ✅✅✅
Wpadne później ????

dzenus 28

dzenus

Użytkownik
Jakbyś jeszcze mógł podawać do kuponów z jakiej ligi dany mecz, łatwiej znaleźć (szybciej) :p bo będę grał Twoje typy jakiś czas, zobaczymy jaka będzie skuteczność ????

black-point 3

black-point

Użytkownik
Forum leży... No szlak mnie już trafia.
Na jutro nie puszczam kuponu. Niby podobają mi się kursy na Romę (serie A) i Dordecht (2. holenderska) ale oba spotkania są dość &#39;śliskie&#39;. Milan to dla mnie jedna wielka niewiadoma, pachnie remisem a jak już mówiłem (albo i nie) remisów nie stawiam. Dordecht w zasadzie mieści sie w mojej skali do obstawienia ale nie mam nic do AKO a do pojedynczych to już w ogóle mam pecha
Jutro na pewno wystawię kupon wieczorem, bo we wtorek moje ulubione - meczyki pucharowe ;)
Złapał ktoś typy z live? Niezły niefart, jeszcze 30 sekund przed typem miałem postawić na bramkę Juve przed 30 min. po kursie 9,0...

I jeszcze jedno, nie jestem nieomylny, tak się trafiło, że akurat miałem (mam) niezły okres w typach. Nie spodziewajcie się, że co drugi czy co trzeci kupon wejdzie bo zwykle wchodził co dziesiąty ale przy takich ako i tak wychodziłem na ✅. No i bierzcie pod uwagę swoje możliwości, ja stawiam typy po 200 zł, bo udało mi się zdobyć kilka tys. na grę. Gdyby nie to, to grałbym za te 10 czy 20 złotych.
Pozdrawiam ;)

black-point 3

black-point

Użytkownik
Długo to pojęcie względne, 3 lata będzie.
Puchary są świetne, faworyci czasem jadą drugim czy trzecim składem - można poszukać sensacji.
Jak jadą jednak najsilniejszym to często wygrywając np. czterema bramkami tracą tę jedną - honorową i wtedy BTS na kursie powyżej 2 lubi wpaść.

Miałbym do Ciebie prośbę, nie pisz posta pod postem tylko edytuj jak chcesz coś dodać. Nie ma co rozciągać tematu ????

black-point 3

black-point

Użytkownik
Zaraz coś dodam, dopiero wróciłem z pracy. Muszę się rozejrzeć
23# 17.12.2013
Nantes - Auxerre
typ: Auxerre strzeli
kurs: 1,72
Ossasuna - Malaga
typ: 2
kurs: 2,8
Leicester - Man. City
typ: BTS - tak
kurs: 1,66
Barcelona - Cartagena
typ: BTS - tak
kurs: 2,37
Łączny kurs: 19,14 (Bet365)
Wygrana:0

Dostosujcie stawki do możliwości i ryzyka ! Kupon - ryzykowny jak zawsze.
Jutro wcześnie wstaję i pracuję do późnej nocy, więc już nie zdążę się odnieść do Waszych uwag. Jak ten kupon znów będzie kompletną wtopą to robie kilka dni przerwy.
Swoja drogą stabilność forum sprawiła, że w laptopie brakuje mi już dwóch klawiszy i w końcu zabraknie mi cierpliwości. Tego posta edytowałem już cztery razy i nie mogę zapisać...
Pozdrawiam ;)

black-point 3

black-point

Użytkownik
Na razie nie będę nic obstawiał (na forum). Przynosicie mi pecha :p Później wrzucę skan kuponu z dzisiaj z fortuny. 2000zł za 100zł, nic nie napisałem na forum i weszło lekko...

Do góry Bottom