>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bląd? Różnice pomiędzy systemami 2z3 na sportingbet i bet-at-home

B 0

blacksmith

Użytkownik
Błąd? Różnice pomiędzy systemami 2z3 na sportingbet i bet-at-home
Witam. Prosił bym o wyjaśnienie różnic pomiędzy opisywanymi systemami, bo jak zrozumiałem trochę się one rożną. Jeśli nie, poprawcie mnie, proszę. Opisy systemów:
http://pl.sportingbet.com/t/info/faqs/betType.aspx
http://helpcms.bet-at-home.com/HelpCMSwebLive/Systemwette__mit_Banken__PL_.help?ActiveID=3280

sportingbet:
Obstawiam 3 zakłady, po 10zł (czyli w sumie inwestuje 30pln) po kursach:
A. 2,0
B. 1,7
C. 1,5
Kombinacje, obliczanie kursów, sumowanie wygranej:
AB 2,0*1,7= 3,4 * 10zł = 34zł
AC 2,0*1,5= 3 * 10zł = 30zł
BC 1,7*1,5= 2,55 *10zł= 25,5zł
Suma wygranej jeśli trafiam 3na3 zakłady: 89,5zł
Zakład A trafiam źle więc w kombinacjach AB i AC jest błąd = 0zł
BC - prawidłowa, ale kurs na BC to 2,55, czyli 2,55 * 10zł = 25,5zł (WYGRANA jeśli trafiamy 2 na 3)

bet-at-home:
- Różnice:
Zakład A trafiam źle więc w kombinacjach AB i AC
BC - prawidłowa, ale 2,55 (bo B razy C) mnoży się nie przez 10zł, a przez cała stawkę 30pln = 76,5zł
Nie rozumiem tego. Czy to jest błąd w opisie sytemu na bet-at-home?

Cytat opisu systemu 3z4 bet-at-home (link wyżej):
Wtedy obliczenie wygranej wygląda następująco: ponieważ HSV przegrał, kombinacje 1,2 i 4 są nieprawidłowe. Kombinacja 3 jest prawidłowa, dlatego otrzymasz kwotę: 3,85 (wygrana Stuttgartu) mnożone przez 4,30 (wygrana Roma), mnożone przez 1,90 (wygrana Sampras) = 31,46. To odpowiada wygranej 943,64 PLN (przy wkładzie 30 PLN na każdą kombinację).
Trzeba uwzględnić, iż przy wkładzie 120 PLN i mimo jednego nieprawidłowego typu wygrana wyniesie również 943,64 PLN!&quot;
Dzięki.

B 0

blacksmith

Użytkownik
Staram się to zrozumieć. W takim razie dlaczego we wklejonym cytacie otrzymany kurs (przez mnożenie kursów poszczególnych wygranych zakładów), mnoży się przez 120zł (całość, a nie 30zł), mimo jednego pudła?
Nie pojmuję poniższego zdania, To tak jakby nie było różnicy czy trafiamy 4z4, czy 3z4.
Trzeba uwzględnić, iż przy wkładzie 120 PLN i mimo jednego nieprawidłowego typu wygrana wyniesie również 943,64 PLN!

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Staram się to zrozumieć. W takim razie dlaczego we wklejonym cytacie otrzymany kurs (przez mnożenie kursów poszczególnych wygranych zakładów), mnoży się przez 120zł (całość, a nie 30zł), mimo jednego pudła?
Nie pojmuję poniższego zdania, To tak jakby nie było różnicy czy trafiamy 4z4, czy 3z4.
Przy wkładzie!
Ile razy można to pisać... przeczytałeś w ogóle temat, który Ci wysłałem czy tak bezmyślnie odpowiadasz?

Wkład to suma stawek na wszystkie zakłady.
Grając system 3z4 za 120 złotych grasz tak naprawdę 4 kupony po 3 zdarzenia za... 30 złotych (1/4 wkładu).
Nie wiem skąd pomysł, że w podanym przykładzie grasz każdy z tych 4 kuponów za 120.
Wtedy wkład musiałby wynosił 480 :|

Do góry Bottom