na emc2 ciagle jest promocjaTeraz już za późno, hehe ????
tylko EMC2 czy jeszcze coś jest warte uwagi?na emc2 ciagle jest promocja
Gdzie to zakupujesz ?na emc2 ciagle jest promocja
Powinieneś się cieszyć, im więcej wrzucone tym kurs rośnie...Coraz większe zainteresowanie bitcoinem wśród szarych Kowalskich ????
masz jakies na oku? czy ogolnie mowisz o calym rynku?A kto powiedział że będzie spadał? Właśnie dlatego że ludzie myślą w dużej mierze że, zaraz pęknie bańka i wyprzedają to rośnie coraz bardziej oczywiście to nie jest główna przyczyna wzrostu BTC. Wg mnie BTC do 2020r. przekroczy bariere xxx.xxx dolców. Jak zainwestowaliście pieniądze jakieś wolne które wam nie potrzebne na już nie radziłbym sprzedawać . Oczywiście mogę sie mylić. Warto też zainteresowac się na daną chwile innymi kryptowalutami które jeszcze przed nowym rokiem pójdą mocno w górę.
Tez mam taka nadzieje, aczkolwiek po tych wzrostach pojdzie pewnie korekta. Styczen i luty bedzie konkretny moim zdaniem.Może napisze tak "mam nadzieje" że jeszcze przed nowym rokiem Lisk pójdzie do góry.
Historia uczy że musi ???? Realnej wartości bitcoin nie ma, jedynie spekulacyjną dlatego bańka w końcu pęknie. W pewnym momencie ludzie dojdą do wniosku, że cena jest zbyt wysoka by inwestować kapitał i bajka się skończy. Pytanie tylko kiedy to będzie, czy przy cenie 25, 50 czy 80 tysięcy dolarów.A kto powiedział że będzie spadał?
Historia lubi się powtarzać jak piszesz :]Historia uczy że musi ???? Realnej wartości bitcoin nie ma, jedynie spekulacyjną dlatego bańka w końcu pęknie. W pewnym momencie ludzie dojdą do wniosku, że cena jest zbyt wysoka by inwestować kapitał i bajka się skończy. Pytanie tylko kiedy to będzie, czy przy cenie 25, 50 czy 80 tysięcy dolarów.
Gowno czy nie ale ma duza zmiennosc i plynnosc, a o to chodzi w tradingu/spekulacjiJak można inwestować swoje pieniądze w takie gówno?
Nie jest to g.... jak piszesz.Jak można inwestować swoje pieniądze w takie gówno?