>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bingo w Expekt - zgarnij 2 euro bonusu

luniu 20

luniu

Użytkownik
a moze by tak najpierw przyznac bonus z poprzedniej edycji zamiast robic nowe ? ????
Kolega ma racje ... po co nowa edycja jak nawet za poprzednią nie przyznali.. myslicie że teraz Wam dadzą :jezora:

K 12

karauak

Użytkownik
Zartujecie ? Pewnie ze nam nie dadza :] w tej &quot;ostatniej&quot; edycji konkursu tez zostaniemy olani

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Spokojnie, kto podał poprawne dane, czyli ALIANS i ID na 100% otrzyma bonus. Cierpliwości... Teraz podobno mają drobne zmiany organizacyjne w Expekt i chyba przez to takie opóźnienia.

K 12

karauak

Użytkownik
Poprzednia tura byla 19.04 czyli kawalek czasu temu - w regulaminie tej zabawy maja napisane w jakim czasie przyznaja ten BONUS !
Mysle ze taka reorganizacja sie im przyda, jezeli ta firma nie potrafi przestrzegac wlasnego regulaminu w sprawie tak prostej jak te 2 euro, to boje sie co oni moga zrobic z wplaconymi tam wiekszymi sumami pieniedzy

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Pisze że do 48h od przesłania listy, więc może nie wszyscy podali dane i lista jeszcze lub z opoznieniem została wysłana?
Kłócicie się o głupie 2 euro tak jakby to było 200 euro, troszkę cierpliwości a na pewno dostaniecie bonusik.

K 12

karauak

Użytkownik
Pisze że do 48h od przesłania listy, więc może nie wszyscy podali dane i lista jeszcze lub z opoznieniem została wysłana?
Kłócicie się o głupie 2 euro tak jakby to było 200 euro, troszkę cierpliwości a na pewno dostaniecie bonusik.
Ale tu juz nie chodzi o te 2 E - tu chodzi o zasady, regulamin, uczciwosc itd.

S 0

starosta

Użytkownik
Panie Expercie, jestem zawiedziony..
Moją dwueurówkę proszę przekazać na jakieś szczytne cele, nie trzeba sie fatygować z wpłacaniem na moje konto - za długo czekam i takiej łaskawości nie potrzebuję, wypisuję się z promocji której i tak nie ma.
pzdr.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Każdy kto podał POPRAWNIE dane, czyli alians i ID do końca tygodnia powinien otrzymać bonus. Informacja z pierwszej ręki.

S 0

starosta

Użytkownik
Cytat:
Napisał Luniu Zobacz post
Ja też bonusu nie mam a mineło już z 72h... ;/
A gdzie to pisze, po jakim czasie są przyznawane bonusy
CIERPLIWOŚCI!!!
Spokojnie, kto podał poprawne dane, czyli ALIANS i ID na 100% otrzyma bonus. Cierpliwości... Teraz podobno mają drobne zmiany organizacyjne w Expekt i chyba przez to takie opóźnienia.
troszkę cierpliwości a na pewno dostaniecie bonusik.
Każdy kto podał POPRAWNIE dane, czyli alians i ID do końca tygodnia powinien otrzymać bonus. Informacja z pierwszej ręki.
Panie Administratorze, mam nadzieje, że za darmo pan tego nie pisze, tylko exp panu za to płaci - bo wstydzić się teraz za friko to głupio teraz by było.
Panie Expercie - gratuluję udanej akcji promocyjnej.
Moją dwueurówkę proszę przekazać na jakieś szczytne cele
eee tam, pewnie nikomu nie przyniesie pożytku, bo nawet nie jest wirtualna.
i nie chodzi o głupie 8zł - bo i tak z tego nici w bingo można ugrać - tylko chodzi o napędzanie użytkowników na bezsensowne promocje.
wstyd panowie
wstyd.

mam nadzieje ze za kulturalne słowa, konstruktywną opinię (tak wysłałem poprawne dane do experta) nie zostane zbanowany ani ostrzeżony. Mam również nadzieję że mój post nie zostanie skasowany - jak na szanujące sie demokratyczne forum przystało.
Pozdrawiam

edit:
Super ????
Bonusa nie ma, ale może dacie sie nabić w butle starając sie o koszulkę w konkursie?
Ja tam biorę udział ???? a co mi tam.. ????
jupiiiii.....

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Z tego co się dowiedziałem, większość otrzymało już bonusy.
Jeżeli osoby, które się zgłosiły a nie otrzymały 2 euro, proszę jeszcze raz na PW wysłać numer ID gracza oraz Alians z bingo.

Do góry Bottom