>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bilety na ME 08'

housekloc 0

housekloc

Użytkownik
Według mnie na wielkich imprezach sportowych najbardziej liczy sie atmosfera poznawanie nowych ludzi,nowych kultur(EKwador), oczywiscie wynik sportowy druzyny takze ale w mniejszym stopniu. Przynajmniej ja tak uwazam
masz rację o ile jest to dla ciebie norma.. tzn co duża impreza to sobie jedziesz, poznajesz nowych ludzi i kulturę.. dla mnie to było spełnienie marzeń dziecięcych-- pojechać na MŚ i zobaczyć jak Polska wygrywa.. a oni grali tak jakby każdego kibica w schalke kopali w mordę..
może podchodze do tematu zbyt emocjonalnie ale dl amnie to nie był po prostu wyjazd na jeden z setek meczy na jakich byłem..

no ale tak a propo tematu w sumie.. to jak zwykle pzpn pokazał na co ich stać.. wybrali do dystrybucji firmę, która nawet nie potrafi zapewnić dość wydajnego serwera na obsługę takiej imprezy.. w mediach ciecie z pzpnu mówili że za dużo ludzi próbuje się tam zalogować.. a co??????????????? czego się spodziewali.?????????????????? że kibice umówią się na logowanie po 1000 osób dziennie..????????? jak słucham takich gówien to słabo się robi.. no ale cóż jak sie nie ma co się lubi to ma się pzpn.. w składzie kolesiowskim...
kumpel poprosił mnie żebym się tam zalogował.. większa szansa wylosowania.. taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa weź tą stronę uruchom.
a nie mam zamiaru logować się po nocach. k........????

C 0

czopsi

Użytkownik
Gdzieś czytałem, że można sie zgłosić na wolontariusza i przy odrobinie szczęścia za darmo oglądać jakieś mecze na stadionie.

asiek297 5

asiek297

Użytkownik
Też miałem zamiar pobawić się w takie coś: Sprobować kupić a potem sprzedać za 5x więcej. Ale dochodzę to wniosku, może przesadnego ale chyba większość ludzi kupujących nosi się z takim zamiarem. Taki już jest naród polski ???? . A w związku z tym mógłbym nawet nie wyjść na plus.

roy. 187

roy.

Forum VIP
wy to wszedzie szukacie zarobku, jak sie ma bilet na taka impreze to chyba trzeba jechac i zobaczyc, no ale nie po co ... najwazniejsza jest kasa i nic po za tym, wezcie sie czasem nad soba zastanowcie

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Tylko weź pod uwagę, ze sam bilet to nie wszystko i może ktoś nie moze pozwolić sobie na wyjazd ze względów finansowych.Trzeba policzyć też dojazd, nocleg, wyżywienie, a tanie rzeczy to to nie są

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
wy to wszedzie szukacie zarobku, jak sie ma bilet na taka impreze to chyba trzeba jechac i zobaczyc, no ale nie po co ... najwazniejsza jest kasa i nic po za tym, wezcie sie czasem nad soba zastanowcie
jesli wylosuja dla mnie bilet, to napisze do Ciebie zebys mi pokryl wszystkie inne koszty :]
Bo nie wiem jak biedny uczen w Polsce moze sobie pozwolic na wyjazd taki..

nowak 0

nowak

Użytkownik
jesli wylosuja dla mnie bilet, to napisze do Ciebie zebys mi pokryl wszystkie inne koszty :]
Bo nie wiem jak biedny uczen w Polsce moze sobie pozwolic na wyjazd taki..
Jakbym miał bilet to bym kombinował na wszystkie strony zeby tylko pojechac - byc tam i czuc te emocje !!!

Do góry Bottom