housekloc
Użytkownik
masz rację o ile jest to dla ciebie norma.. tzn co duża impreza to sobie jedziesz, poznajesz nowych ludzi i kulturę.. dla mnie to było spełnienie marzeń dziecięcych-- pojechać na MŚ i zobaczyć jak Polska wygrywa.. a oni grali tak jakby każdego kibica w schalke kopali w mordę..Według mnie na wielkich imprezach sportowych najbardziej liczy sie atmosfera poznawanie nowych ludzi,nowych kultur(EKwador), oczywiscie wynik sportowy druzyny takze ale w mniejszym stopniu. Przynajmniej ja tak uwazam
może podchodze do tematu zbyt emocjonalnie ale dl amnie to nie był po prostu wyjazd na jeden z setek meczy na jakich byłem..
no ale tak a propo tematu w sumie.. to jak zwykle pzpn pokazał na co ich stać.. wybrali do dystrybucji firmę, która nawet nie potrafi zapewnić dość wydajnego serwera na obsługę takiej imprezy.. w mediach ciecie z pzpnu mówili że za dużo ludzi próbuje się tam zalogować.. a co??????????????? czego się spodziewali.?????????????????? że kibice umówią się na logowanie po 1000 osób dziennie..????????? jak słucham takich gówien to słabo się robi.. no ale cóż jak sie nie ma co się lubi to ma się pzpn.. w składzie kolesiowskim...
kumpel poprosił mnie żebym się tam zalogował.. większa szansa wylosowania.. taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa weź tą stronę uruchom.
a nie mam zamiaru logować się po nocach. k........????