>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bilety na Euro 2012 - zakaz handlu!

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Powiedzcie mi tylko jak wypełniiłem formularz i zapisałem to trzeba juz przelać kase i jak nie wybiorą to zwrócą czy dopiero po losowaniu osób ?
Wybrane bilety:12 bilety Ogółem:1 680,00zł
Wybrałem na 3 mecze grupowe po 4 bilety.

D 116

dziubols

Użytkownik
Powiedzcie mi tylko jak wypełniiłem formularz i zapisałem to trzeba juz przelać kase i jak nie wybiorą to zwrócą czy dopiero po losowaniu osób ?
Wybrane bilety:12 bilety Ogółem:1 680,00zł
Wybrałem na 3 mecze grupowe po 4 bilety.
czyli mogę wybrać 4 mecze ( individual match tickets ) i na każdym zaznaczyć 4 sztuki, wiec w sumie 16 biletow ???
jesli tak to dlaczego Ty nie wybrales 4 meczy a tylko 3 ???

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Można aplikować o bilety na &quot;wszystkie&quot; mecze (nie można aplikować o bilety na dwa mecze rozgrywane tego samego dnia).
19 dni meczowych razy cztery pojedyncze bilety = 76 biletów - o tyle można się ubiegać.

D 116

dziubols

Użytkownik
niech mnie ktos oswieci jak to jest
moge zabrac follow my team i biore Polske w grupie czyli 3 mecze z trzema osobami wiec wyjdzie 12 biletow...
a moge tez wybrac w individual match tickets 3 mecze polakow + jeden jeszcze jakis tam mecz kogos i na kazdy wpisac 4 sztuki czyli w sumie 16 biletow ?

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
a ja pytanie mam czy jak wylosuje to do kiedy mam zaplacic i czy moge zrezygnowac?
Opłata za Individual Match Tickets oraz za pakiet Venue Series musi zostać wniesiona niezwłocznie, gdy bilety zostaną Państwu przydzielone, tj. po loterii przeprowadzonej w kwietniu 2011 roku.

uefa.com

Tak, możesz zrezygnować, czyli po prostu nie zapłacić.

D 116

dziubols

Użytkownik
Można aplikować o bilety na &quot;wszystkie&quot; mecze (nie można aplikować o bilety na dwa mecze rozgrywane tego samego dnia).
19 dni meczowych razy cztery pojedyncze bilety = 76 biletów - o tyle można się ubiegać.
http://www.sport.pl/euro2012/1,109071,9175755,Euro_2012__Jak_kupic_bilety_na_mistrzostwa__Na_poczatek.html
chyba zle mowisz
wejdz tu i przeczytaj &quot;o jaka ilosc biletow mozna sie starac ?&quot;
wychodzi ze max 4 mecze i na kazdy z osobami wiec max 16 wg mnie..

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
1. Można występować maksymalnie o cztery bilety z pakietu Individual Match Tickets (dla siebie oraz do trzech gości - także dzieci, osoby niepełnoletnie).
Pewnie masz na myśli ten podpunkt. Tu jest mowa tylko i wyłącznie o ilości biletów, który możesz zamówić na jedno spotkanie - 4 (dla siebie i trzech gości).

&quot;- Na jeden mecz w danym dniu można aplikować maksymalnie o cztery bilety. I jest tak w każdym dniu meczowym. Jeżeli aplikujemy o cztery bilety, to wylosujemy albo cztery, albo nic. Jeśli o dwa, to albo dwa, albo nic. I Tak dalej. I tak dalej – wyjaśnia rzecznik prasowy do spraw Euro 2012, Juliusz Głuski.
- Skoro na jeden dzień meczowy można z jednego konta wylosować maksymalnie 4 bilety, a jest 19 dni meczowych, to w sumie można aplikować o 76 biletów – dodaje.
Sytuacja druga. Zależy mi na tym, żeby dostać się na jakikolwiek mecz. Jeśli nie będzie wyjścia, to zadowoli mnie nawet pojedynek Łotwy z Węgrami - tfu tfu. Za wszelką cenę chcę zwiększyć swoje szanse. Jestem miły dla rodziny, a ta godzi się nieco wykorzystać. Zakładam 50 kont, wykorzystując dane kuzyna cioci i siostry dziadka. Czy takie działanie nie jest sprzeczne z regulaminem?
- Jeżeli dane nie są fikcyjne, to nie widzę problemu. Każdy ma prawo aplikować o bilety. Pod warunkiem, że jest pełnoletni. Przeszkody nie stanowi ten sam adres wysyłkowy osób składających wniosek, ani identyczny numer IP - uspokaja Głuski.&quot;
http://futbolnet.pl/wiadomosci/euro-2012-ruszyla-biletowa-karuzela

D 116

dziubols

Użytkownik
to moge tez zrobic np follow my team i zabrac wszystkie mecze polski i do tego w dniach ktorych nie gra polska pozaznaczac w indyvidual match tickets inne mecze ?

unique- 32

unique-

Użytkownik
Jesli pomyslnie zapisalo moja prosbe o bilety na poszczegolne spotkania to musze jeszcze wysylac jakies formularze potwierdzajace czy czekam na wynik losowania biletow?
EDIT: Dobra, juz skumalem czacze.
2nd EDIT: Mozna mniej wiecej dowiedziec sie jakie druzyny beda graly na poszczegolnych stadionach?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Mozna mniej wiecej dowiedziec sie jakie druzyny beda graly na poszczegolnych stadionach?
A wiadomo już, kto się zakwalifikował ? :]
Wiadomo tylko, gdzie swoje mecze będą rozgrywać Polska i Ukraina... Reszta jest niewiadomą, powód ? 1.zdanie mojej wypowiedzi;)

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Nie sądzę, żeby to miało jakieś odzwierciedlenie w rzeczywistości.
Jest regulamin, w podpunkcie 5 czytamy:
5.2 Wnioskodawcy, których Zamówienia rozpatrzono pozytywnie na etapie sprzedaży
poprzedzającym losowanie, mają prawo zrzec się przyznanych im Biletów poprzez
wystosowanie pisemnego zawiadomienia do UEFA w terminie 7 dni od dnia otrzymania lub
daty uznawanej za dzień otrzymania Powiadomienia. Wnioskodawca nie może w żadnym
wypadku ubiegać się o Bilety na inne Mecze.
Ponadto:
Brak zapłaty upoważnia UEFA do anulowania przyznanych Biletów i ponownego ich przyznania innemu
Wnioskodawcy.

Do góry Bottom