1. Można występować maksymalnie o cztery bilety z pakietu Individual Match Tickets (dla siebie oraz do trzech gości - także dzieci, osoby niepełnoletnie).
Pewnie masz na myśli ten podpunkt. Tu jest mowa tylko i wyłącznie o ilości biletów, który możesz zamówić na jedno spotkanie - 4 (dla siebie i trzech gości).
"- Na jeden mecz w danym dniu można aplikować maksymalnie o cztery bilety. I jest tak w każdym dniu meczowym. Jeżeli aplikujemy o cztery bilety, to wylosujemy albo cztery, albo nic. Jeśli o dwa, to albo dwa, albo nic. I Tak dalej. I tak dalej – wyjaśnia rzecznik prasowy do spraw Euro 2012, Juliusz Głuski.
- Skoro na jeden dzień meczowy można z jednego konta wylosować maksymalnie 4 bilety, a jest 19 dni meczowych, to w sumie można aplikować o 76 biletów – dodaje.
Sytuacja druga. Zależy mi na tym, żeby dostać się na jakikolwiek mecz. Jeśli nie będzie wyjścia, to zadowoli mnie nawet pojedynek Łotwy z Węgrami - tfu tfu. Za wszelką cenę chcę zwiększyć swoje szanse. Jestem miły dla rodziny, a ta godzi się nieco wykorzystać. Zakładam 50 kont, wykorzystując dane kuzyna cioci i siostry dziadka. Czy takie działanie nie jest sprzeczne z regulaminem?
- Jeżeli dane nie są fikcyjne, to nie widzę problemu. Każdy ma prawo aplikować o bilety. Pod warunkiem, że jest pełnoletni. Przeszkody nie stanowi ten sam adres wysyłkowy osób składających wniosek, ani identyczny numer IP - uspokaja Głuski."
http://futbolnet.pl/wiadomosci/euro-2012-ruszyla-biletowa-karuzela