Kto odpadnie w niedzielę - Radek - kurs 1,75 (z podatkiem) buk:
Fortuna
Kto będzie nominowany - Igor - kurs 8,00 (z podatkiem) buk:
Fortuna
Dziwnie mi się piszę analizę pod typy niesportowe, ale co tam... ???? Lubiłem psychologię i fajnie móc pobawić się jeszcze w bukmacherkę z tym związaną czyli dwie fajne rzeczy jakie lubię...
1. Radek - po pierwsze staje się ostatnio nieznośny, ludzie to widzą... Z kolei Klaudia z jej naprawdę wzruszającą historią. Nawet dzisiaj poleciała mi łza. Widzowie by chyba musieli nie mieć serca żeby ją wywalić. Moim zdaniem kurs 1,75 bardzo dobry
2. Igor - widzę value w kursie 8... Ten kto oglądał ostatnie odcinki widzi jak inni uczestnicy zareagowali na jego homofobiczne żarty. Generalnie jest podział w BG i myślę, że po Radku kolejna osoba z grupy "twardzieli" dostanie nominację... Oczywiście i ta grupa nominuje, ale myślę, że ona nie jest tak jednolita jak grupa dziewczyn i Łukasza... Tak myślę, że wcale Magda po 1,1 nie jest takim pewniakiem jak się wydaje. Wracając do grupy twardzieli czyli Radka, Igora, Magdy (nowej) i powiedzmy jeszcze Olecha i Bartka to oni mogą się rozproszyć pomiędzy Justynę, Łukasza, Magdę, Izę, natomiast ta grupa myślę, że w całości nominuje Igora i Magdę (nową) lub Igora i kogoś jeszcze. W efekcie jedną z nominacji dostanie także Igor. Nie zapominajmy też, że wśród nominowanych mogą być 3 osoby (przy równym udziale) ! Dla mnie kurs 8 to naprawdę fajny kurs na zagranie na Igora..
edit// daję sobie spokój z graniem BG... Niestety tu może być za dużo manipulacji... Raptem dziwnym trafem na 2-3 dni przed decyzją widzów
Fortuna obniżyła kurs na Klaudię do 1,45, a na Radka podniosła do 2,40... Co robili badania kto wygra ? Raczej myślę, że wiedzieli w trakcie głosowania co się dzieje... W takiej sytuacji człowiek nie ma szans na starcie z bukiem... Po za tym jeśli wcześniej naprawdę było oddanych tylko 700 głosów to łatwo sobie policzyć jak duży gracz mógłby tutaj podziałać... Niestety podszedłem do tego tak jak do sportu czy polityki, ale to jest na tyle małe, że buk będzie wiedział więcej od nas, dlatego jak pisałem na początku - kończę temat grania na to wydarzenie...