Czy ta para według was nie wygląda na free , oczywiście mowa o jutrzejszym sprincie ?
Załączniki
-
60,9 KB Wyświetlenia: 41
Obie słabe w sprincie. value w tym kursie to ja tu nie widze.Czy ta para według was nie wygląda na free , oczywiście mowa o jutrzejszym sprincie ?
Mogłbys podać ten jeden jedyny start clasykiem kiedy tam była jakas mega różnica? bo szukam i mam problem ...ale grzebie żeby to miało sens w ostatnich 2 latach tylkoCzy ta para według was nie wygląda na free , oczywiście mowa o jutrzejszym sprincie ?
Listy startowe na stronie fisuWiecie gdzie idzie przeczytać taka informacje najszybciej że ktoś dany jie wystartuje bo nie mogę nigdzie znalezc
Niekoniecznie. Info o absencji Skistad było wcześniej, a na stronie FIS-u wisiała tylko informacja o absencji Niskanen. Najlepiej obserwować profile zawodniczek i zawodników w mediach społecznościowych. Często tam się pojawiają pierwsze informacje.Listy startowe na stronie fisu
Ostatni etap TdS ze wspinaczką pod Alpe de Cermis...
Krueger - pozostali [2] 1.90 superbet
Krueger ostatnimi latami pokazał, że jest najlepszy we wspinaczce na ostatnim etapie TdS. W ubiegłym sezonie ta przewaga jednak nie była już zdecydowana. Ponadto ten sezon jest słaby w wykonaniu Norwega. Formy nie widać, odpuścił nawet start w Davos gdzie zawsze pokazywał swoją moc. Jest kilku biegaczy, którzy także dobrze się spisują w podbiegu na Alpe de Cermis, dlatego dziś spróbuję typu przeciwko Kruegerowi.
Ilar - Kern [1] 1.55 superbet
Szwedka wczoraj zdyskwalifikowana po swoim półfinałowym biegu, jednak nadal z dużymi szansami na top3 w generalce TdS. Jest motywacja i powinna dać z siebie dziś ponad 100%. W ubiegłym sezonie na ostatnim etapie straciła do Kern zaledwie 10 sekund. W tym sezonie forma jest dużo wyższa, a i możliwość stanięcia na podium prestiżowego cyklu. To powinny być wystarczające argumenty, by Szwedka była dziś wyżej od Amerykanki.
Powiecie mi Panowie o co tu chodzi , przecież wygrana powinna być ok 600 a jest 382, bo nie rozumiem tego kuponu
zagrałeś za freebet, który zostaje odjęty od wygranejPost automatycznie złączony: