>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Biegi narciarskie 2024/2025 - Mistrzostwa Świata Trondheim (26.02. - 09.03.2025)

jedrula 61,3K

jedrula

Użytkownik
1741509709345.png
PAra nr 1- Czeszka biegała tu wszystko,w przeciwienstwie do Dolci.W skitlonie Dolci dołozyła 1 min w częsci w stylu dowolnym.
Para nr2 -Szwedka w mega gazie
Para nr 3-Diggins wydaje sie już pogodzona ,że to nie jej mistrzostwa

stawka 3/10

1741510664639.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2046
maniek81 524,6K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Weng - Diggins [2] 2.50 sts
Jessie od startu słabo i dziś nic nie ugra

Moim zdaniem kurs przesadzony i dlatego próbuję. Może i Jessie nie błyszczy na tych mistrzostwach, ale dziś jej styl. Jeśli pobiegnie mądrze, to widzę szansę, by była wyżej od Weng, a Norweżka swoje dwie pięćdziesiątki, które biegała była dość daleko i w obu za Jessie.

Janatova - Ilar [1] 1.62 forbet

Czeszka bardzo fajnie wygląda na mistrzostwach. Ma sporo startów, ale Szwedka w tym sezonie jest kompletnie bez formy. Przy troszkę mocniejszym tempie myślę, że Moa będzie mieć problemy i odpadnie z grupy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1462
Cabron 93,4K

Cabron

Użytkownik
Nieźle. Pisałem, że czuje Karlsson i miałem top3, ale nie spodziewałem się, że udźwignie wygraną

krol-julian 29,4K

krol-julian

Użytkownik
Noo też szok, mogą sobie pluć w brodę bo był moment, że Frida już została na 10sekund i wtedy Ebba zamieniła Tereske i zwolniła tempo. Frida doszła i już wytrzymała to tempo. Mądrze też przez większość czasu nadawała tempo grupie wygodne dla siebie.

Do góry Bottom