Siema ????
Bieg pościgowy Oslo / 17.03, godz 15.15
fortuna
Eberhard - Lindstroem @ 1.38
/ 4 pudła w 1 strzelaniu
Tempo biegu Eberharda jest porównywalne do J.T.Boe i robi wrażenie. Eberhard ma nad Szwedem 35 s przewagi. Jego forma zwyżkuje i jak zaliczy mniej niż 4 pudla,to powinien wygrać ten pojedynek zakładając min 1 pudło Lindstroema
Lesser - Moravec @ 1.82
Moravec kojarzy mi się z naszym Piotrkiem Żyłą. Jak się uda to jest fajnie, jak nie to też...ale mniej...hehe
Pamiętam jego 8 pudeł w Pyonghang, 4 w Anterselvie . Nie siedzi mu pościgówka. Mam wrażenie,że Lesser jest solidniejszy na tym etapie sezonu,a na pewno jest w lepszej formie biegowej od Ondry. Kurs zachęca...
T. Boe - Moravec @ 1.30
To samo z Norwegiem. Tarje zaliczył 2 pudła,a i tak był szybszy na mecie i startuje przed Czechem. Liczę,że jutro podgoni stawkę i zrobi u siebie dobry wynik. Z Moravcem spokojnie powinien wygrać
Shipulin 1-10 @ 1.55
Co to się stało,że Shipulin z czystym strzelaniem zaliczył 18 miejsce w sprincie? Oglądałem zawody,ale jakoś nie zarejestrowałem. Był w czołowce i nagle spuchł. Ma 50 s straty. Anton lubi pościgówki i notuje w nich najlepsze wyniki. W zeszłym roku wygrał w Oslo. Ostatnio wygrał sprint w Kontiolahti, a w Anterselvie zaliczył podium w pościgówce. Wydawałoby się,że jest w dobrej formie...
J.T Boe / 1-3 @ 1.40
Jest zdecydowanym faworytem. Świetna forma biegowa. Startuje u siebie. Norwedzy wyglądają bardzo dobrze. Jak się nie spali na strzelnicy,to powinien spokojnie zaliczyć podium.
Pozdro ????