Sprint, dwa strzelania, IO za pasem, a więc nie ma co się napalać, ale za drobne czemu nie. Ja dziś znalazłem coś takiego:
Hofer - Windish @1,45
klasyka, na strzelnicy 3-4, ale Windisch to chyba dziś płynął. Zresztą wszyscy Włosi nieźle biegowo. Szkoda zaciętego naboju Hofera, bo te 10 sekund zadecydowało. Zresztą coś nie tak miał też z optyką w karabinie. No i Windisch 4 pudła na leżaku a 0 w stójce. Really
?
Hofer lepszy na strzelnicy 83%-75%, jak i w biegu. Windish w tym sezonie w sprintach potrafił nabić nawet siedem pudeł. Na 4 sprinty trzy razy lepszy był Hofer, a więc biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, on to on jest tu faworytem.
No, gdy mamy 2 Włochów, to dziwne zeby ktos inny był lepszy ????
Haha racja ???? Dzięki za zwrócenie uwagi
T. Boe - Rastorgujevs @ 1,45
Łotysz swoje spudłował, ale 3 pudeł Boe to się nie spodziewałem. Jedno za dużo.
Łotysz na strzelnicy radzi sobie znacznie lepiej niż w poprzednim sezonie, ale nadal celniej strzela Norweg - 86%-78%. Biegowo raczej w kierunku Łotysza, ale nawet jeśli to tylko lekko. Wprawdzie w Annecy był on przy takiej samej ilości pudeł zdecydowanie lepszy, to w innych sprintach tej przewagi nie było, a nawet szala w biegu przechylała się na stronę Norwega.
Ogólnie zawody średnie. Dziwne warunki - raz wiało, za chwilę cisza. Fourcade średnio - jakieś 40s bieg + strzelnica na minus z Boe.
Kursy STS