Zhurakov swoje zrobi.. pierwsza zmiana, biegna razem, na strzelnicy nie odstaje plus biegowo tez przyzwoicie... ja tu wiekszy problem widze na ostatniej zmianie- Merkushyna konczaca sztafete?! jak dla mnie strzal w kolano - i nie sadze by w tym szalenstwie byla metodaSztafeta K 14:45
Ukraine - Russia [1] @2.39 1/10 Pinnacle
Ostatnio duzo lepiej wchodza mi dogi niz faworyci wiec idziemy za ciosem. Jakim cudem tutaj Rosja jest faworytem nie mam pojecia - 50/50 to max jaki bym dal ale i tak ze wskazaniem na UKrainki.
W pokljuce UKraina 3 Rosja 6
W Rupholding Ukraina 4 Rosja 13 ????
Chyba wszystkie watpliwosci bukow dotycza 1 zmiany gdzie startuje niedoswiadczona Zhuravok ale jesli tylko zachowa swoja bardzo dobra skutecznosc na strzelnicy to nie powinno byc tak zle.
Zreszta Rosjanki tez nie maja kim postraszyc na 1 zminaie bo startuje Slivko ktora poza tym ze juz przetarla sie w sztafecie w Rupholding to nie ma za bardzo sie czym pochwalic
Nie ma Olsbu, nie ma Horn ???? więc jak Mąka nie zawali to Polki iziKupon z sts:
USA - Kanada 1,80
Czechy - Szwecja 1,90
Norwegia - Polska 2,90
Kanadyjki równiejsze na strzelnicy. Czeszki dzisiaj osłabione, nie ma Koukalovej. Jest Charvatova i Johanidesova i każda z nich może zawalić strzelanie. I po takim kursie biorę też Norwegię bo stawiam wyżej Huber od Mąki. Norweżka ostatnio wyżej od Polki choćby w Arber w pucharze IBU o prawie 4 minuty (3 minuty lepsza w biegu). Olsbu, Nicolaisen i Horn nie są gorsze od Hojnisz, Gwizdoń i Guzik.
http://v4m-cdn.juniper-xs.it/x00001/public/B2FCFB5BAC8E400699AC169476649EDB/WebElements/4FBB82AF5FFC487C954FF61AB4DA4868.pdfNie ma Olsbu, nie ma Horn ???? więc jak Mąka nie zawali to Polki izi
Na biathlonresults.com jak znajdziesz dzisiejszy bieg na ostatniej zmianie jest Andresen, zresztą zobacz sobie na dole w tym pdf-ie kiedy i o której został ten dokument wygenerowany, to są szczegóły, ale jak ważne w kontekście grania typówhttp://v4m-cdn.juniper-xs.it/x00001/public/B2FCFB5BAC8E400699AC169476649EDB/WebElements/4FBB82AF5FFC487C954FF61AB4DA4868.pdf
możesz podać potwierdzenie tej informacji?