Zhurakov swoje zrobi.. pierwsza zmiana, biegna razem, na strzelnicy nie odstaje plus biegowo tez przyzwoicie... ja tu wiekszy problem widze na ostatniej zmianie- Merkushyna konczaca sztafete?! jak dla mnie strzal w kolano - i nie sadze by w tym szalenstwie byla metodaSztafeta K 14:45
Ukraine - Russia [1] @2.39 1/10 Pinnacle
Ostatnio duzo lepiej wchodza mi dogi niz faworyci wiec idziemy za ciosem. Jakim cudem tutaj Rosja jest faworytem nie mam pojecia - 50/50 to max jaki bym dal ale i tak ze wskazaniem na UKrainki.
W pokljuce UKraina 3 Rosja 6
W Rupholding Ukraina 4 Rosja 13 ????
Chyba wszystkie watpliwosci bukow dotycza 1 zmiany gdzie startuje niedoswiadczona Zhuravok ale jesli tylko zachowa swoja bardzo dobra skutecznosc na strzelnicy to nie powinno byc tak zle.
Zreszta Rosjanki tez nie maja kim postraszyc na 1 zminaie bo startuje Slivko ktora poza tym ze juz przetarla sie w sztafecie w Rupholding to nie ma za bardzo sie czym pochwalic
Nie ma Olsbu, nie ma Horn ???? więc jak Mąka nie zawali to Polki iziKupon z sts:
USA - Kanada 1,80
Czechy - Szwecja 1,90
Norwegia - Polska 2,90
Kanadyjki równiejsze na strzelnicy. Czeszki dzisiaj osłabione, nie ma Koukalovej. Jest Charvatova i Johanidesova i każda z nich może zawalić strzelanie. I po takim kursie biorę też Norwegię bo stawiam wyżej Huber od Mąki. Norweżka ostatnio wyżej od Polki choćby w Arber w pucharze IBU o prawie 4 minuty (3 minuty lepsza w biegu). Olsbu, Nicolaisen i Horn nie są gorsze od Hojnisz, Gwizdoń i Guzik.
http://v4m-cdn.juniper-xs.it/x00001/public/B2FCFB5BAC8E400699AC169476649EDB/WebElements/4FBB82AF5FFC487C954FF61AB4DA4868.pdfNie ma Olsbu, nie ma Horn ???? więc jak Mąka nie zawali to Polki izi![]()
Na biathlonresults.com jak znajdziesz dzisiejszy bieg na ostatniej zmianie jest Andresen, zresztą zobacz sobie na dole w tym pdf-ie kiedy i o której został ten dokument wygenerowany, to są szczegóły, ale jak ważne w kontekście grania typówhttp://v4m-cdn.juniper-xs.it/x00001/public/B2FCFB5BAC8E400699AC169476649EDB/WebElements/4FBB82AF5FFC487C954FF61AB4DA4868.pdf
możesz podać potwierdzenie tej informacji?