>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Biathlon 2013/2014 - Oberhof - 03.01.2014 - 05.01.2014

Status
Zamknięty.
pedro1994 761

pedro1994

Użytkownik
Efortuna
Soukalova
- Pidhrushna 1(1,55)
Soukalova po wpadce strzeleckiej w sprincie awansowała w biegu na dochodzenie o 14 pozycji. Zaliczyła juz tylko 2 karne rundy czyli 18/20. Obecnie jest szybsza na trasie od Ukrainki, strzelecko też pewniejsza, Pidhrushna lubi sobie postrzelać obok tarczy szczególnie w stójce. Pewny bet jak dla mnie.
Wynik:✅13-14. słaby bieg Soukalovej, dobre strzelanie Pidhrushnej, ale to mnie nie dziwi, ale biegiem mnie nie zaskoczyła.

malin157 79,1K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Wierer - Pałka 2 1.82

Krysia przyzwyczajona do walki bezpośredniej, wczoraj biegowo prezentowała się już nieco lepiej. Wierer nie jest tak doświadczona, wczoraj sporo straciła biegowo, dla mnie warto po takim kursie.

Eckhoff - Ringen 2 2.35

dwie Norweżki, które mają problemy na strzelnicy, trudno powiedzieć jak im strzelecko dziś pójdzie, zapewne obie &quot;trochę&quot; napudłują, jednak Ringen na tych trasach czuje się świetnie, biegowo nadrobi, warto spróbować.

AKO: 4.277
marathonbet

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
Valj Semerenko vs Eckhoff |1| kurs:1,35⛔
Semerenko pewniejsza jeśli chodzi o strzelnicę,biegowo nie powinna dużo stracić.Na przestrzeni sezonu dużo lepsza forma jak i wyniki.Valja nie schodzi poniżej określonego poziomu i myślę,że z tej pary wyjdzie zwycięsko.
Henkel vs Vitkova |2| kurs:1,90⛔
Nie wydaje mi się aby Henkel była tutaj faworytką.Czeszka lepsza forma,na strzelnicy ostatnio pewniejsza.Niemka przeciętna.Stawiam na Vitkovą.
Vilukhina vs Starykh |1| kurs:1,70✅
Starykh w Oberhofie spisuje się poniżej oczekiwań i nie wygląda tu dobrze.Vilukhina wczoraj pokazała,że jest w dobrej dyspozycji,na strzelnicy poradziła sobie bdb.Wcześniej stawiałbym na Starykh ale obecnie myślę,że Olga w lepszej formie.
Pidhrushna vs Gasparin |1| kurs:1,40✅
Szwajcarka w Oberhofie bardzo słabo.Pidhrushna trzyma poziom.Biegowo od rywalki słabsza ale na strzelnicy uważam,że jest pewniejsza.Stawiam na Ukrainke.
Pałka vs Hildebrand |1| kurs:1,75✅
Krysia prezentuje się dobrze,lubi biegi ze startu wspólnego.Niemka nie zachwyca,myślę,że Pałki nie wyprzedzi.
Bukmacher:STS

galgan 2K

galgan

Użytkownik
E.Sachenbacher-Stehle vs F.Hildebrand
Marathonbet 1.75
Ja dorzucam od siebie typ na Sachenbacher-Stehle.
Obie niepewne na strzenicy, ale moja faworytka jest w stanie odrobić 2 pudła.

L 40

lukasz-ogl

Użytkownik
BERGER-VALJ.SEMERENKO-1 1.55✅ Fortuna Berger szybsza widac ze powoli forma wraca na strzelnicy troche slabiej ale jest w stanie odrobic karna runde...BOE J.-USTYUGOV-1 1.6✅ Fortuna Norweg biegowo jak i na strzelnicy lepszy...Rusek potrafi na strzelnicy zrobic &quot;cuda&quot;...OLE E.B.-MORAVEC-1 1.55⛔ Fortuna Ole w formie biegowo lepszy od Czecha na strzelnicy podobnie...cos z CHANCE a.s SLESINGR-LINDSTROEM-1 1.98⛔ Czech widac zlapal forme na strzelnicy pewniejszy i to powinno wystarczyc...HENKEL-HILDEBRAND-2 2.52⛔ starsza z niemek bez formy ...Mlodsza pewniejsza biegowo i na strzelnicy po takim kursie warto...

malin157 79,1K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Robinho co do jednego typu się nie zgadzam zdecydowanie to Henkel - Vitkova.
pamiętać trzeba o tym że Henkel w piątek się wywróciła, straciła trochę czasu, a wczoraj już biegowo od Czeszki zdecydowanie lepsza, ogólnie dobry występ i awans o ponad 20 pozycji. odradzam.

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Synnove Solemdal - Veronika Vitkova 1 1,80 Marathonbet ✅
Dzisiaj bieg masowy Pań. Obie podobnie strzelają to znaczy potrafią pudłować ale o niebo lepszą biegaczką jest Synnove. W tym upatruje sukces ponieważ trasa jest długa. Wczoraj zajęła miejsce na podium a przypomnę w sprincie była 21. To pokazuje, że na takiej długiej trasie mimo 2 pudeł nadrobiła osiemnaście pozycji. Dzisiaj odcinek jeszcze dłuższy niż wczoraj więc znowu szansa dla zawodniczek które nie żle strzelają ale bardzo dobrze biegają i do nich należy Solemdal. Uważam, że dzisiaj będzie wyżej niż Vitkowa. Dodam, że na takim odcinku spokojnie może odrobić karną rundę.
Kaisa Makarainen - Gabriela Soukalova 1 1,92 Marathonbet ✅
Rzadko gram przeciwko Gabrieli ponieważ bardzo ją lubię chyba głównie za jej urodę i uśmiech.. ???? Kaisa jednak jest w formie, nie przekonywała mnie ona bo z reguł dużo pudłowała mimo swojego super biegu. Gabriela trochę może lepiej strzela niż Finka ale biegiem nie dorównuje jej do pięt. Puki co jest to weekend Domrachevej i Makarainen i może tak pozostać bo obie nawet, że strzelają nie rewelacyjnie to puki co super biegają i to ich przewaga. Uważam, że Kaisa która jest w stanie odrobić nawet karną rundę do Czeszki będzie na mecie szybciej.

Otrzymane punkty reputacji: +14
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom