Kobiety:
Ukraina TOP
[email protected] Unibet
Ukrainki, Norweżek i Rosjanki maja najbardziej wyrownany sklad. Siostry Semerenko, Dzhyma i Pidhrushna pokazały w sprincie ze czują sie tutaj dobrze.
Unibet przedstawia tylko H2H własnie z tymi reprezentacjami takze odpuszczam. Ale TOP 3 wyglada bardzo dobrze. Kto ma zagrozic Ukrainka? Kobiety z Francji z Chevalier i Boilley a moze Niemki strzelające panu Bogu w okno z Preuss czy Hildebrand ? ????
Czeszki rowniez tymi dwoma ostatnimi zmianami nie powalają, nie łudźmy sie, ze Polki powalcza o top3, bo wiemy co potrafi na strzelnicy zrobic panna Magdalena a na ostatniej zmianie Hojnisz, która pokazała, ze w formie to ona nie jest.
Nie dosc ze nie widze druzyny, ktora moze włączyc sie do walki o top 3 z w/w drużynami, to byc moze Ukrainki mogą pokusić sie o jakas niespodzianke i moze win ? Kto to wie ????
Panowie:
Rosja -
Austria [email protected] Unibet
Radula gra H2H
Niemcy z Austrią ja postanowiłem troche pewniej zagrać wg mnie.
Rosjanie bez szału, ale za to bardzo równo. Shipulin 14, Malyshko 15, Ustyugov 17, Volkov 33, ale trzeba zaznaczyc, ze Volkov bieg z bardzo dalekim numerem startowym i trasa stała sie do biegania nienajlepsza po tym jak w srodku zawodow zaczal padac obfity deszcz.
Austria ma równiez wyrownany sklad, ale nie wydaje mi sie, aby powalczyli z Rosjanami. Sa po prostu za slabi. Rozumiem, ze zawody rozgrywane w Austrii, ale chyba kogos ponioslo z tym kursem. max. 1.35-1.4 bym dal.
Norwegia -
Francja [email protected] Unibet
Norwedzy mocny sklad. Nie oszukujmy sie, ale nazwiska robia wrazenie: OEB, Boe i EHS. Do tego mlody Christiansen, ktory jest jedyna niewiadomą w skladzie Norwegów.
A
Francja ? poza Martinem nie ma tam nikogo kto moglby powalczyc z w/w trójką. Jeżeli Christiansen nie zrobi jakiejs gafy na pierwszej zmianie, to potem powinno byc tylko z górki.
3/3