Witam wszystkich ponownie ????
Ponizsze typy prosze potraktowac bardzo powaznie ????
I zycze liczenia profitow ????
Shipulin-
Berger @2.55 Betsafe
edit :
Berger 4 pudla w stojce :| czlowieku Ty jestes zawodowcem !!!
zamiast ochlonac po 1 pudle to pozniej seria 3 pudel... :|
Dla mnie najlepszy dzis bet. Rosjanin w sprincie w strzelaniu tragedia 63.3 % przy niezlych jak na Larsa 75 %.
Szybszy jest Berger...
Dla norwega sprint to jedyny dystans, gdzie moze powalczyc o zwyciestwo... Ostatnio widac bylo poprawe na strzelnicy, jednak w masowce 6 pudel...
Mimo wszystko dla mnie jest to zaklad 50/50 bo forma Shipulina bardzo niestabilna i jego wystepy ponizej oczekiwan....
Berger-Bauer @1.65
unibet To jest glowny bet dnia jednak ????
edit :
Berger 4 pudla w stojce :| czlowieku Ty jestes zawodowcem !!!
zamiast ochlonac po 1 pudle to pozniej seria 3 pudel... :|
Berger biega szybko i nalezy do czolowki i o dziwo jest lepszym strzelcem od rywala... Poza tym nadmienie jeszcze, ze Lars ma najlepszy strzelecko sezon w karierze... Przy slabej dyspozycji Bauera jest to wyrazny daworyt tej pary...
Shipulin-
Lindstrom @2 bet365
edit :bez historii solidny szwed...
Anton bez formy. Szwed notuje dobre starty i potwierdza rowna forme....
Peiffer
-Simon F @2.3
unibet edit solidnie Simon, Peiffer nadspodziewanie dobrze...
Niemiec wyraznie nie ma formy... Poczatek sezonu dosc udany, a pozniej tylko gorzej... Miejsca okolo 30 wyraznie wskazuja na regres formy. Na strzelnicy dosc rowno, natomiast w biegu to tragedia !!!!
Simon wraca... Wrocilem przyzwoitem wystepem 10/11 na strzelnicy i dobry bieg...
Na pewno forma francuza jest niewiadoma, ale wiadomo, ze niemiec jest slaby i przy takim kursie warto grac... ja tutaj wystawialbym kursy odwrotne...
Garanichev-Peiffer @2.04 marathonbet
edit dobra dyspozycja rosjanina, nadspodziewanie dobrze niemiec...
Forma rosjanina bardzo stabilna. Wiekszy potencjal ma niemiec, jednak przy obecnej dyspozycji zdecydowanym faworytem jest Garanichev, ktory strzela podobnie, natomiast zdecydowanie lepiej biega...
Svendsen-Shipulin @1.48 marathonbet
edit: widac glod zwyciestwa jest... w dochodzeniu bedzie grozny...
Norweg jest w gazie i jest glownym faworytem do wygrania... Obecna dyspozycja, oraz prawdopobny brak najgorzniejszego rywala + slaba forma rosjanina...
Zdecydowanie w tej parze powinien byc lepszy Emil...
Birnbacher-Peiffer @1.72 marathonbet
ZWROT DNS Birnbacher...
W tej chwili Niebo a Ziemia... Andreas, nie jest sprinterem, jednak w obecnej dyspozycji jest zdecydowanie lepszy... Strzelnica jak i bieg po stronie Birnbachera...
O Arndzie pisalem juz wyzej... brak formy i tyle
Mysle, ze tyle par wystarczy... najwazniejszy jest zysk...
Z uwagi na to, ze ja juz skonczylem z graniem do pierwszego dnia swiat wigilijnych, bardzo sporadycznie bede podawac jakiekolwiek typy...
Te sa bardzo dobre...
Powodzenia
P.S. chetnie wzialbym udzial w zawodach bitalonowych w przyszlym sezonie.... Jesli ktos chcialby mnie wspomoc w postaci sprzetu, bede wdzieczny i splacam z gratyfikacji pienieznych z sezonu 2013/2014.
Jestem otwarty na wszelkie propozycje... Kontakt PW ????
Berger totalnie zawalil.... 4 pudla w stojce... DRAMAT