>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bezpieczny zakład przez komórke do 10 euro na unibet

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Nigdy nie stawiałeś zakładów Mobile? To teraz masz szansę spróbować, bo zmniejszamy dla Ciebie ryzyko! Postaw zakład za minimum €10 przez komórkę (m.unibet.com) a jeśli twój pierwszy zakład będzie przegrany, zwrócimy Ci €10! Nie ma lepszego sposobu, by stawiać przez telefon!
Warunki promocji
- Oferta ważna tylko dla klientów Unibet mieszkających w Polsce.
- Oferta jest przeznaczona tylko dla klientów, którzy nigdy nie stawiali zakładów Mobile.
- Promocja dotyczy zarówno zakładów pre-match jak i live.
- Tylko pierwszy zakład mobile za minimum €10 bierze udział w promocji.
- Maksymalny zwrot to €10, zostanie on wypłacony następnego dnia od postawienia zakładu.
- Bonus musi zostać obrócony co najmniej 3 razy w zakładach sportowych o kursach 1.6 lub wyższych, zanim będzie mógł zostać wypłacony lub przeniesiony do innego portfela.
- Bonus może zostać wykorzystany przez dowolne medium (komputer, komórkę)
- Aby odebrać zwrot €10 na swoje konto zaloguj się na stronę używając komputera.
- Tylko jeden bonus na osobę
- Oferta nie łączy się z innymi promocjami oferowanymi przez unibet.com
- Unibet zastrzega siobie prawo do wycofania lub zmiany warunków promocji w dowolnym momencie.
- Zasady ogólne Unibet obowiązują.

klimo 15

klimo

Użytkownik
czy mozna, oprocz mailowo, gdzies sprawdzic, czy obstawialo sie kiedys przez komorke?

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
konta w PLN tez sie kwalifikuja?
Tak kwalifikuja sie a najlepiej zagrac za 44zl bo rozlicza to angielski support wiec wyda ci pelna wartosc euro......
Jesli macie pytanie to dzwoncie na 800 702 073 nr bezplatny rowniez z komorki

ziomek2000 849

ziomek2000

Użytkownik
Jeżeli przegram to zwróconą kwotę będę mógł wypłacić ?
- Bonus musi zostać obrócony co najmniej 3 razy w zakładach sportowych o kursach 1.6 lub wyższych, zanim będzie mógł zostać wypłacony lub przeniesiony do innego portfela.
ludzie czytajcie...:-|

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Witam serdecznie Panie Janie !

Dziękuje za kontakt z Unibet w sprawie bonusu. Uprzejmie informuję, że może Pan skorzystać z tej oferty zamieszczonej na stronie https://pl.unibet.com/betting/article.do?contentId=116168 .
Proszę pamiętać , żeby obstawić zakład za kwotę najbardziej zbliżoną do €10 jeśli obstawia Pan w polskich złotówkach. Do przeliczenia kwoty proszę użyć internetowych konwertorów walut takich jak np http://www.oanda.com/currency/converter/ Kwota obstawienia zostanie panu zwrócona.
Powodzenia

:grin:

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Witam serdecznie Panie Janie !

Dziękuje za kontakt z Unibet w sprawie bonusu. Uprzejmie informuję, że może Pan skorzystać z tej oferty zamieszczonej na stronie https://pl.unibet.com/betting/article.do?contentId=116168 .
Proszę pamiętać , żeby obstawić zakład za kwotę najbardziej zbliżoną do €10 jeśli obstawia Pan w polskich złotówkach. Do przeliczenia kwoty proszę użyć internetowych konwertorów walut takich jak np http://www.oanda.com/currency/converter/ Kwota obstawienia zostanie panu zwrócona.
Powodzenia

:grin:

Tak jak pisalem wyzej 44zl daje maksymalny zwrot bo wychodzi 43,53.....Nie wiele stracisz jak nie trafisz a i tak zwrot pewny!!!!

P 16

potter3

Użytkownik
Mam dziwną sytuację, skorzystałem z tej promocji i obstawiłem zakład przez komórkę i udało mi się wygrać. niestety nie mogę wypłacić tej kwoty. Czy jeżeli postawiłem 43 zl i wygralem 90 zl to czy muszę to teraz obrócić 3 x po 1.60 ? Myślałem że wygraną będę mógł od razu wypłacić.

A 861

amigo007

Użytkownik
No i powinieneś móc wypłacić bez problemu. Daj znać jak to się rozwiąże u ciebie, bo sam chciałbym skorzystać z tej promocji. Obrót powinien być tylko w wypadku zwrotu. Skoro wygrałeś to kasa powinna być twoja.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Skąd oni w ogóle mogę wiedzieć że miałeś zamiar skorzystać z tej promocji? Przecież nie wpisuję się żadnego kodu, a przez komórkę można normalnie grać.

P 16

potter3

Użytkownik
Po prostu w zakładce wypłata wygląda to u mnie tak :
Kwota całkowita:xxx zl
Kwota, którą można wypłacić:0 zl
I się zastanawiam co mam zrobić żeby moc te pieniądze wypłacić.

yanger 100

yanger

Użytkownik
Ten bonus dotyczy tylko pierwszego zakładu na Unibet który na dodatek złożymy Mobile? Czy jeśli już użyłem &#39;zwrotu&#39; na Unibet po przez normalny zakład, teraz mogę skorzystać z kolejnego zwrotu poprzez Mobile?

Do góry Bottom