>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bez ryzyka nie ma zabawy

E 0

emigranteng

Użytkownik
Sukcesu czas!

Kupon 1(zaklad pojedynczy)

Euroleague, Koszykówka
Panathinaikos (GRE) 1-Listopad-2012 11:00 AM PST
Handicap +6
1.943
Stawka 200.00 Do wygrania 188.68 PLZ
PinnacleSports
73-64⛔
-------------------
Saldo: 250-200= 50zl✅
No cóz. Malo widowiskowy mecz w wykonaniu Panathinaikosu aczkolwiek ladnie wygrana kwarta 4. Lecimy dalej ????

E 0

emigranteng

Użytkownik
Skupie sie na Polaku. Na swojej drodze w Paryzu Janowicz wyelminowal Murraya(3), Cilica(15), Kolschreibera(19). To bardzo duzy krok dla tego jakze mlodego polskiego zawodnika. Jesli tylko nie ulegnie presji podola i ja osobiscie w to wierze. Dzisiaj zmierzy sie z 9. rakieta swiata- Serbem Janko Tipsarevicem. Forma Janka bardzo sie wacha. Gladko potrafi wygrac mecz 2-0, meczyc sie do 2-1 lub poprostu gladko przegrac z zdecydowanie slabszym od siebie rywalem. Kontrast tego zdarzenia, tj. obecnie bardzo dobra dyspozycja Janowicza i niezbyt pewne zwyciestwa Janka upewniaja mnie w tym, ze mecz bedzie wyrownany i raczej napewno kazdy z zawodników bedzie mial przypisanego 1 seta. W tym przypadku oczywistym jest trafienie typu z gememai (over 23). Analiza nie jest poparta zadnymi mocnymi argumentami. Dopiero wchodze w swiat bukmacherskiego biznesu i z czasem moje teksty beda bardziej rozbudowane i szczegolowe.

Czas pokaze czy sie mylilem ????

Do góry Bottom