>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bez pośpiechu- typy szalikowca

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
:siata: Włochy - Polska
Typ
: Włochy @ 1,73
Stawka: 10/10

Bukmacher
: William Hill
✅
7,30j

Ostatni typ przed wyjazdem na zlot. Stawka widać jaka, ale i przekonanie do typu ogromne. Od razu mówię, że 10/10 nie oznacza all-ina. Akurat jest to 20 typ, więc następny post to podsumowanie, które jeszcze może dzisiaj wykonam. Następne typy zapewne już w poniedziałek. Do usłyszenia!

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
⚽ Sao Caetano - ASA AL
Typ: Sao Caetano @ 1,65
Stawka: 7/10
Bukmacher: William Hill

✅ 4,55j

Goście to typowo domowa drużyna. Na wyjazdach radzą sobie słabo, a dodatkowo zagrają osłabieni. Brakować będzie dwóch podstawowych obrońców: Thiago Alvesa i Emersona ( pauzują za kartki), a także pomocnika Galiardo. Dla mnie dość pewny mecz, kurs zachęca, gram całkiem mocno.

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
???? Daniel Munoz-De La Nava - Marc Gicquel
Typ: Daniel Munoz-De La Nava @ 2,00
Stawka: 8/10

⛔ 8j

----------------
Super peffka. Uderzone jak zwykle nie kiedy trzeba i kolejny ogromny minus. Meczu nie widzialem, ale Munoz mial 3BP w 3 gemie 3 seta i przegral tego gema! W decydującym gemie przy 4-5 oddaje mecz za pierwszym MP, więc wnioski wyciągnijcie sami. DNO!
--------------
Przepraszam, że daję tak późno ten typ, ale nawet nie byłem świadomy tego, że jest on w ofercie Williama. Kurs świetny a i szanse moim zdaniem ogromne. Marc wczoraj ogromne męki z naszym zawodnikiem. Formy moim zdaniem u niego brak, a Panfil po prostu nie wytrzymał napięcia. Francuz dobrze prezentuje się tylko na swoich kortach, a do tego narzekał na stan nawierzchni w Sopocie. Hiszpan zaś lubi długi wymiany i myślę, że to będzie prowokowało Francuza, który będzie popełniał błędy. Dla mnie warto zainwestować pieniądze w ten typ. Sam stawiam dużo. Polecam!

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
⚽ Shakhtyor Karagandy - St Patricks
Typ: Shakhtyor Karagandy @ 2,10
Stawka: 10/10

✅ 11j

Wiadomo, że zespoły z Kazachstanu to od dawna nie są już chłopcy do bicia. Ostatnio przekonała się o tym Jaga, która poległa w Pawłodarze i to głównie skłoniło mnie do gry na gospodarzy. W Irlandii mecze rozgrywane są raczej w godzinach wieczornych- 20:45, 21:00, a nie o 15:00. Do tego pogoda, która również jest za Kazachami. Dla mnie faworyci tej pary, jeśli chcą awansować jutro muszą wygrać, więc kurs 2,1 biorę z pocałowaniem w rękę.

Otrzymane punkty reputacji: +6
szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
⚽ Juvenes-Dogana - Rabotnicki - Handicap meczowy
Typ: Rabotnicki -2 bramki (EH) @ 2.20
Stawka: 4/10

⛔ 4j

Gospodarze grają w Lidze Europejskiej tylko dlatego, że wygrali krajowy puchar- Coppa Tittano. Piłkarze z San Marino to głównie amatorzy, dlatego myślę, że 90 minut biegania to dla nich ogromny wysiłek. Ostatnio nawet Valleta pokonała Tre Fioi na wyjeździe 3-0. W tamtym roku Rudar wygrał tutaj także 3-0. Przez ostatnie 6 lat taki handicap został pokryty w San Marino aż 4 razy na 7 spotkań.

Do tego dzisiejsi rywale to już zespół z wyższej półki, który w 1 rundzie w dwumeczu pokonał Narva Trans 7-1. Po takim kursie grzechem będzie nie spróbować. Jeśli będą chcieli to zleją ich, no ale zawsze może się im nie chcieć dlatego stawka dość niska.

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
No to się chłopakom strzelać nie chciało.
???? Laura Pous-Tio - Ksenia Pervak @ 1,67
???? Dia Evtimova - Patricia Mayr-Achleitner @ 1,28
AKO: @ 2,14
Stawka: 5/10

⛔ 5j

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
⚽ St Pauli - Ingolstadt @ 1,80
⚽ Aue lub X - Aachen @ 1,35
AKO: @ 2,43
Stawka: 4/10

✅ 5,72 j
Można powiedzieć, że kupon by maradie.

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
⚽ FK Senica - Tatran Presov
Typ: FK Senica @ 1,67

✅ 3,35j
Wicemistrz kraju z poprzedniego sezonu rozpoczyna zmagania w Corgon lidze od spotkania na własnym stadionie z drużyną z Presova. Goście w zeszłym sezonie ledwo co utrzymali się w lidze. Na wyjazdach grali słabo, do tego prawie wcale się nie wzmocnili- do klubu przybyło 3 nowych piłkarzy, w tym 2 bramkarzy, co spowodowane jest zapewne odejściem z klubu dobrze znanego w Polsce Borisa Peskovica. Drużyna z Senicy jest świadoma, że w tym sezonie o powtórzenie wyniku z poprzedniego sezonu łatwo nie będzie. Klub opuściło kilku kluczowych graczy, w tym Ondrej Smetana- najlepszy strzelec drużyny, czy Jaroslav Divis- drugi z czołowych strzelców tej drużyny. Jednak klub został także wzmocniony. Za Smetane działacze ściągnęli Karela Kroupe jr. , który nie będzie miał łatwego zadania, jednak może uda mu się godnie zastąpić swego poprzednika. Ciekawie wygląda także Jan Kalabiska, który przyszedł do drużyny ze Zbrojovki Brno. Lewonożny pomocnik dobrze spisuje się także w ataku, więc siła ofensywna FK Senicy powinna utrzymać swój poziom. Bukmacherzy faworyzują oczywiście gospodarzy, jednak kursy są moim zdaniem bardzo przyzwoite. 1.67 na drużynę wicemistrza kraju z przedostatnią drużyną ligi? Nic, tylko pobierać. Co do ilości bramek, tutaj wstrzymałbym się od typowania. Wczoraj obejrzeliśmy dobry mecz w wykonaniu Slovana, w którym jednak wiadomo, że ofensywa jest u nich najlepsza. W Senicy zaś wymiana formacji ofensywnej, więc nikt nie wie jak spiszą się nowi gracze. W sparingach zespół wypadł dobrze i liczę, że na otwarcie sezonu pokonają średniaków z Presova.
Więcej przemyśleń na temat Corgon ligi pod tym linkiem: http://forum.bukmacherskie.com/f289/corgoo-liga-2011-2012-slowacja-61717.html#post2315323

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
???? Patricia Mayr-Achleitner - Maria-Jose Martinez Sanchez
Typ: Patricia Mayr-Achleitner @ 2,20
Stawka: 3/10

⛔ 3j
Parodią to był ten mecz w wykonaniu Mayr...
Po takim kursie nie mogę przejść obok tego meczu. Patricia w świetnej formie, gra u siebie, więc 2,2 to jakaś parodia.

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
Pojawił się mały błąd. Dwa razy wpisałem nr. kupon 26, tak więc ostatni kupon z tenisa to już numer 31, więc za kilka minut pojawią się tu statystyki kuponów 21-30.
Podsumowanie kuponów 21-30
Trafione/nietrafione: 6/4
Zysk/strata: 16,04j
Skuteczność: 60%
Yield: 28,14

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
⚽ Ehime - Kyoto - Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
Typ: Powyżej 2.5 @ 2,00

⛔ 5j
Eh, a w drugim spotkaniu tej ligi aż 5 bramek. Do tego złe stawkowanie i znowu minus.

Do góry Bottom